(Poistunut julkaisusta)

Business Controlling -kehityspäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haluatko olla mukana kehittämässä liiketoimintaa, joka vaikuttaa päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen? Me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme kokenutta Business Controlling -ammattilaista Helsinkiin VR FleetCaren ERP-yksikköön. ERP-järjestelmät, niiden kehittäminen ja käyttöönottoprojektit ovat sinulle entuudestaan tuttua.

Yksikkömme tehtävänä on luoda raidekaluston kunnossapitoon uudet tavat toimia. Toimintamalliuudistuksemme tähtää uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon ja osana tätä muutosta uudistamme niin prosessit kuin johdon laskennan raportoinnin. Sinä tulet olemaan avainroolissa tämän uudistuksen läpiviemisessä ja niitä tukevien järjestelmien rakentamisessa ja kehittämisessä. Projektivaiheessa toimit oman vastuualueesi toimintamallipäällikkönä vastaten toiminnan muutosten läpiviennistä päävastuualueellasi sekä kokonaisuudesta yhteistyössä muiden toimintamallipäälliköiden kanssa. Projektin jälkeen tulet vastaamaan toimintamallin jatkokehittämisestä oman vastuualueesi osalta. Tulet olemaan erittäin läheisessä yhteistyössä yrityksen johtoryhmäläisten kanssa.
 
 Odotamme, että sinulla on korkeakoulututkinto taloudesta tai vastaava tutkinto sekä työkokemusta prosessien kehittämisestä ja kehittämisprojektien johtamisesta palvelu- ja tuotantoympäristössä. Sinua edesauttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa osaaminen ja kokemus tietojärjestelmien rakentamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi kokemus kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa toimimisesta auttavat sinua.

Sinulla on hyvät tiimityöskentely-, organisointi- sekä kommunikointitaidot.  Olet aktiivinen ja ennakkoluuloton ja omaat hyvän paineensietokyvyn.  

Tehtävä edellyttää sinulta matkustusvalmiutta kotimaassa.

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Jukka Rantanen, jukka.rantanen@vr.fi tai puhelimitse 040-5476776 tiistaina 27.10. klo 15-17 tai maanantaina 2.11. klo 13-15.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 5.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.