(Poistunut julkaisusta)

Business Controllereita pääkaupunkiseudulle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme jatkuvasti asiakkaillemme kokeneita sisäisen laskennan osaajia. Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä (tunnuslukujen analysointi, datan tuottaminen ja analysointi, raportointi ja ennusteiden laatiminen) ja aitoa halua ymmärtää yrityksen liiketoimintaa sekä nähdä tunnuslukujen taakse, saatat olla etsimämme henkilö.  

Kerro meille osaamisestasi sekä toiveistasi tulevaisuuden työtehtävien suhteen. Mikäli meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä!

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.