Business Controller
Nordic Regional Airlines Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Kiinnostaako monipuolinen ja haastava tehtävä suomalaisen lentoyhtiön sisäisen laskennan tehtävien parissa? Etsimme nyt osaajaa uuteen BUSINESS CONTROLLER -tehtävään. Hae jo tänään!

Business Controllerina toimit yhtiön johdon ja koko organisaation tukena osana lentoyhtiön ydinliiketoimintoja. Keskeisiin vastuualueisiisi kuuluvat taloudellisten raporttien, analyysien ja ennusteiden tuottaminen ja tulkinta, erilaisten johdon päätöksentekoa ja strategiatyötä tukevien suoritusmittaristojen rakentaminen sekä suoritusten mittaaminen ja seuranta. Osallistut yhtiön budjetti- ja investointisuunnitteluun ja -seurantaan. Pääset osallistumaan myös taloudellisten raportointijärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen sekä erilaisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin ja muihin projekteihin. Taloustiimin jäsenenä osallistut osaston toiminnan ja toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen. Teet läheistä yhteistyötä myös yhtiön muiden osastojen kanssa.

Mitä odotamme sinulta? 

Edellytämme korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta (esim. KTM) ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä tarvitaan hyvää sisäisen laskennan menetelmien hallintaa ja taloudellisen tiedon ymmärrystä, sekä analyyttistä päättelykykyä ja ongelmanratkaisukykyä. Kyky kerätä olennaista tietoa tietojärjestelmistä ja tuottaa ja esittää luotettavaa tietoa oikea-aikaisesti ja johdonmukaisesti on edellytys tehtävässä menestymiselle. Myös taito hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää liiketoiminnan ja datan välisiä yhteyksiä on olennaista. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä IT-taitoja, erityisesti Excel-ohjelman osalta, sekä raportointityökalujen (Power BI) ja tietokantojen tuntemusta.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Arvostamme itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta ja hands on -asennetta, halua ottaa asioista kiinni ja tarmoa toteuttaa niitä. Osaaminen ja kokemus erilaisista ulkoisen laskennan tehtävistä, analysointi- ja raportintyökalujen käytöstä sekä riskinhallinnasta katsotaan eduksi.

Mitä haluamme tarjota sinulle?

  • Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan, jonka sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan
  • Mahdollisuuden kasvaa roolissasi ja edetä – Norralla tunnistetaan osaajat ja tuetaan urakehitystä
  • Hybridityömallin, jos työskentelet mieluummin vaikka kotona, mökillä tai kahvilassa – toimistolla ei tarvitse käydä joka päivä
  • Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin tukemaan jokapäiväistä työtäsi
  • Kilpailukykyisen palkan ja ID-matkalippuedun, jolla voit perheinesi matkustaa edullisesti lähes 40 sopimuslentoyhtiömme reiteillä
  • Lentoyhtiön erityislaatuisen työympäristön.

Mikäli työ kuulostaa sinulle tehdyltä, lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.1.2022! Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finance Director Mikko Arapää puhelimitse to 20.1. klo 9-11 ja pe 21.1. klo 13-15, p. 050 591 5915.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään lentoaseman työympäristössä vaadittava perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot