Business Controller
Haminan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tuletko mukaan energiseen ja mukavaan työporukkaan?

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiakonserni. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja ja energiaratkaisuja tuottaa lämpöä ja energiaa ekologisesti. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä.

Haminan Energia -konserniin kuuluvat tytäryhtiömme Haminan Sähköverkko Oy, Haminan Kaasuverkko Oy sekä Haminan Kaukolämpö Oy.

Osakkuusyhtiömme Hamina LNG Oy:n Haminan satamaan rakennuttama LNG-terminaali on Suomen ensimmäinen kansalliseen maakaasun siirtoverkkoon liitettävä LNG-terminaali. Osakkuusyhtiömme Rohe Solutions Oy puolestaan tarjoaa teollisuuden, raskaan liikenteen ja meriliikenteen tarpeisiin pohjautuvia LNG-palveluita, alkaen LNG-toimituksesta ja ulottuen täydellisiin avaimet käteen -ratkaisuihin. Haminan Energia-konserni yhdessä Rohen ja Hamina LNG:n kanssa muodostavat ainutlaatuisen kaasualan energiaklusterin.

Haminan Energia -konserni osakkuusyhtiöineen työllistää noin 60 energia-alan ammattilaista. Tarvitsemme lisää huippuasiantuntijoita kehittyvään ja kasvavaan liiketoimintaamme.

Etsimme asiakkaallemme Haminan Energialle Business Controlleria vakituiseen tehtävään. Työsuhde solmitaan Haminan Energia Oy:n kanssa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.

Toimit Haminan Energian konsernipalveluissa energiatoimialaa tuntevana talouden asiantuntijana. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat keskeisesti talouteen linkittyvien liiketoimintaprosessien kehittäminen, investointi- ja kannattavuuslaskelmat, raportoinnin kehittäminen sekä monipuoliset sisäisen laskentatoimen tehtävät.

Business Controller osallistuu sekä Haminan Energian konserniyhtiöiden että ennen kaikkea sen LNG-osakkuusyhtiöiden liiketoimintojen tukiprosessien ja projektien suunnitteluun, ja hänen tehtävänsä on tuottaa ylimmän johdon ja liiketoimintojen tarpeisiin erilaisia työkaluja, raportteja, analyyseja ja ennusteita.

Toivomme hakijoilta:
- työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä,
- energiatoimialan/ kaasumarkkinoiden tuntemusta,
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
- itsenäistä ja aktiivista työotetta,
- hyvää kommunikointitaitoa sekä
- sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Itsenäisestä roolistasi huolimatta sinulla on laaja asiantunteva tuki tehtävässä menestyäksesi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolta antaa Senior Consultant, HR & Sales Antti Riihimäki, p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi . Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 30.1.2022.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550505
  • Tehtäväalue: Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Riihimäki (antti.riihimaki (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hamina, Hamina