Business Controller
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme konsernimme emoyhtiöön kehittämisestä syttyvää Business Controlleria, jonka tehtäviin kuuluu konsernin taloudellisen seurannan ja toimintamallien nostaminen seuraavalle tasolle.

Pääasialliset työtehtävät

Konsernimme on nuori ja siten rooliisi kuuluu vahvasti sisäisen laskennan seurannan rakentaminen yhteistyössä liiketoimintojen ja Talous ja Rahoitus -tiimin kollegoiden kanssa. Toiminnan mallintamisessa ja raportoinnin visuaalisuuden rakentamisessa käytät työkaluna mm. PowerBI-sovellusta. Osallistut myös laskentaan liittyviin järjestelmähankkeisiin. Tehtävä kattaa monipuolisesti talousprosessien kehittämisen ja kuvaamisen sekä osallistumisen konsernin kuukausittaiseen raportointiin, ennustamisprosessiin sekä yhteistyöhankkeisiin liiketoimintojen kanssa.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja kannustavan esihenkilön tuella. Meillä on positiivinen ja uudistumiskykyinen työympäristö, jossa avoimuus ja hyvä johtajuus ovat päivittäisen toimintamme lähtökohtia. Tarjoamme joustavat työajat ja hybridityön, jossa voit työskennellä joustavasti niin toimistolla kuin myös etänä. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluiden vuosittainen tuki, työmatkaetu, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Odotamme Sinulta

  • Laskentapainotteista ylempää korkeakoulututkintoa
  • Laskentatoimen hallintaa ja talouden prosessien ymmärrystä
  • Syvällistä sisäisen laskennan periaatteiden ymmärrystä ja soveltamiskykyä
  • Ymmärrystä IT-työkalujen hyödyntämisestä talousjohtamisessa; kokemus PowerBI:n käytöstä ja taloussuunnittelujärjestelmistä lasketaan eduksi
  • Taitoa nähdä sekä kokonaisuuksia että yksityiskohtia
  • Itsenäistä ja aloitteellista ”kädet savessa” -työotetta sekä kykyä vetää kehityshankkeita
  • Vahvoja yhteistyö- ja viestintätaitoja liiketoimintojen ja tiimin työkavereiden kanssa
  • Yli 5 vuoden kokemusta vastaavan roolin tehtävistä yrityssektorilla.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa talous- ja rahoitusjohtaja Minna Kahri 10.1. klo 14-16 ja 14.1. klo 13-15 p. 040 5608444. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot