BUSINESS CONTROLLER
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme asiakkaallemme Tilitoimisto Rantalainen Oy:lle Lännen alueelle Business Controlleria laajentamaan ja kehittämään monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluja tarjoavaa tiimiä, jossa oma asiantuntijuutesi on tärkeässä roolissa.

Business Controller vastaa yhdessä muun tiimin kanssa asiakasyritysten talouden suunnittelusta, seurannasta, raportoinnista sekä prosessien rakentamisesta ja kehittämisestä. Olet tiiviisti mukana oman tiimin toiminnan kehittämisessä ja nykyaikaisten palveluiden paketoinnissa asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Toivomme henkilöltä menestyksellisiä näyttöjä uran aikaisemmista Business Controllerin tai talouspäällikön tehtävistä ja lisäksi vahvaa kehittämis- ja kehittymishalua. Haemme henkilöä, joka sopii tehtävään myös yhteistyötaitojen ja oikean asenteen osalta!

Business Controllerin ominta osaamista ovat sisäisen laskennan monipuoliset tehtävät. Tehtävän vahvaa ydintä on myös asiakaslähtöinen ajattelutapa ja oletkin merkittävässä roolissa asiakkaiden liiketoiminnan tukemisessa.

Odotamme tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta (KTM/ekonomi, tradenomi). Työskentelykieli on suomi, englanti ja ruotsi nähdään etuna. Toivomme, että omaat kehittyneet analysointi- ja raportointityökalutaidot.

Tarjoamme sinulle

vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme henkilölle ammatilliseen osaamiseen ja johtamiseen liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen. Tehtävä mahdollistaa työskentelyn joustavasti etätyötä ja joustavia työaikoja hyödyntäen – toimipaikkavaihtoehtoina Hämeenlinna, Pori, Tampere tai Turku.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa henkilöstön ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa Business Controllerin tehtävästä saat soittoaikoina 10.1. klo 13-14 ja 17.1. klo 13-14 palvelutuotannon johtajalta Ulriika Myllylältä numerosta 010 322 8919.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää viimeistään 23.1.2022 osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-16659.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot