BUSINESS CONTROLLER
Anonyymi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko sinä liiketoimintalähtöinen Business Controller, joka haluaa olla osa merkityksellistä muutosmatkaa?

Etsimme asiakkaallemme Business Controlleria, joka pääsee avainroolissa tukemaan ja kehittämään vuositasolla noin 200 M€ kattavaa liiketoiminta-aluetta. Yhtiön kehitystyö toiminnan ja sisäisten prosessien edistämiseksi on ollut valtavaa ja se jatkuu edelleen. Business Controllerina olet avainasemassa palveluiden liiketoiminnan kehittämisessä, jotta yhtiöllä on oikeat tunnusluvut, analyysit ja laskelmat käytössä kehitystyön tukena. Olet myös itse kiinnostunut ymmärtämään syy-seuraussuhteita eri ilmiöiden taustalla.

Toimit tehtävässä liiketoimintajohtajan oikeana kätenä sekä läheisessä yhteistyössä muun liiketoimintajohdon kanssa. Analysoit ja tuet sparraten liiketoiminnan kehittymistä ja johtamista. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta kehittämisprojektien vetämiseen sekä projektipäällikön että osallistujan roolissa.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. KTM, tuotantotalouden DI)
  • aikaisempaa kokemusta BC -tehtävistä, strategiatehtävistä tai esimerkiksi liikkeenjohdon konsultoinnista
  • vahvaa talousosaamista ja kykyä analysoida ja hyödyntää tuotettua dataa
  • kokemusta projektien tai hankkeiden vetämisestä
  • oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta syy-seuraussuhteita kohtaan
  • vahvoja tiimityötaitoja, koska sisäinen sidosryhmäverkostosi tulee olemaan laaja

Tavoitteenamme on löytää kehityshaluinen, analyyttinen, käytännönläheinen ja tavoitteellinen henkilö, joka haluaa työpäiviinsä vaihtelua erilaisten projektien muodossa, ja joka syttyy myös rutiinitehtävistä sekä kuukausiraporttien tuottamisesta.

Sinua odottaa ketterä, innovatiivinen ja joustava yrityskulttuuri, jossa kaikki auttavat toisiaan. Sinä saat äänesi kuuluviin, ja mielipiteitäsi arvostetaan. Opit siis takuulla työympäristöstä jatkuvasti uutta ja pääset tuomaan omaa osaamistasi kollegoidesi työn tueksi.

Työpiste sijaitsee Helsingissä vastaremontoiduissa tiloissa, mutta voit joustavasti tehdä etätyötä vallitsevien suositusten ja oman preferenssin mukaan. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja olet henkilöstöetujen lisäksi oikeutettu yhtiön bonusjärjestelmään.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.10. osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-16467). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Hilla Sundström (puh. +358 40 015 8259) perjantaina 15.10. klo 13.00-14.00 ja tiistaina 19.10. klo 12.00-13.00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot