BUSINESS CONTROLLER
UROS LIVE -areena

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme Business Controlleria kehittämään areenan taloustoimintoja yhdessä osaavien yhteistyökumppaniemme kanssa!

Tehtäväsi on vastata UROS LIVE -areenan talousfunktiosta. Suunnittelet, hoidat ja kehität yrityksen taloutta strategian mukaisesti. Kehität ja ylläpidät sisäistä ja johdon raportointia sekä tuet liiketoiminnan kehittymistä analysoimalla ja tuottamalla havainnollista ja eteenpäin katsovaa informaatiota niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Kannat vastuun talouden prosesseista ja vastaat yhteistyöstä tilitoimiston ja ulkoisen kirjanpidon kumppanin kanssa. Roolissasi pääset osaltasi alusta asti mukaan luomaan käytäntöjä, prosesseja ja olet mukana kehittämässä mittareita, joilla varmistetaan määriteltyjen prosessien mukainen toiminta. Vastuullasi on myös yhteistyö rahoittajien kanssa. Toimit itsenäisessä ja laaja-alaisessa roolissa osana UROS LIVE -areenan ammattilaisten ryhmää ja raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on vahvat näytöt soveltuvista tehtävistä (esim. Controller, talouspäällikkö, tilintarkastaja). Taloushallinnon osaamisesi on laaja ja ymmärrät vastuualueesi keskeisen merkityksen yhtiön menestystekijänä. Sinulla on käytännön kokemusta taloustoimintojen kehittämisestä ja operatiivisista toiminnoista. Tarvitset tehtävässä sujuvaa MS Excelin ja talousohjelmistojen osaamista. Eduksi katsotaan kokemus talouden BI-raportointityökaluista ja raportointijärjestelmien kehitys- ja käyttöönottoprojekteista. Sinulla on vahva osaaminen ulkoisesta laskentatoimesta, jotta pystyt ohjaamaan kumppaneita siinä. Olet liiketoimintahenkinen ja pystyt tuomaan näkemystä toimintaan sisäisen laskennan osaamisellasi. Toimintaotteesi on järjestelmällinen ja haluat toimia monipuolisessa roolissa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM laskentatoimesta) ja sujuva englannin ja suomen kielen taito. Toimenkuvaa voidaan muokata kokemuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen uuden ykkösareenan liiketoimintaa yhdessä huikeiden yhteistyökumppanien kanssa! Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja tuleviin toimintamalleihin ja menetelmiin taloustoiminnoissa ja liiketoiminnassa. Reilun ja kannustavan työyhteisön lisäksi saat paikan elämysten eturivistä täynnä kehitysmahdollisuuksia ja tilaisuuden tehdä jotakin aivan uutta ja ennen näkemätöntä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.5.2021 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-16048. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lähetä siis hakemuksesi pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Director Esko Oja puh. 040 662 4464 5.5. klo 13-14, 10.5. klo 10-11 ja 12.5. klo 8-9.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot