Business Controller

Rakennustieto Oy
Tietoa tehtävästä

Rakennustieto Oy on rakennusalan johtava tietotalo. Teemme merkityksellistä työtä, jotta jokaisella suomalaisella olisi terveellinen, turvattu ja kestävästi rakennettu ympäristö. Tuotamme tietoa ja työvälineitä rakennuttamiseen, suunnitteluun, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon.

Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt sinua, osaava

BUSINESS CONTROLLER

vahvistaaksemme liiketoimintamme ja päätöksenteon ohjausta. Business Controllerina olet avainroolissa tuottamassa liiketoimintaa tukevaa taloustietoa.

Odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä otetta, itseohjautuvuutta ja halua kehittää organisaatiomme raportointia ja sisäisen laskennan rakenteita. Kykenet haastamaan liiketoimintajohtoa ammatillisella näkemykselläsi sekä tunnistamaan kehittämiskohteita ja ottamaan vastuun sovituista tehtäväkokonaisuuksista. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä uskallusta kyseenalaistaa ja sparrata asioita.

Ensimmäisenä tärkeänä tehtävänäsi on myynnin numeroihin ja rakenteisiin pureutuminen sekä myynnin raportoinnin kehittäminen. Osallistut vahvasti myös sisäisen laskennan prosessien kehittämiseen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Päivittäisinä työkaluinasi ovat mm. Lemonsoft, Dynamics ja Power BI. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja raportoit talous- ja henkilöstöjohtajalle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. KTM. Toivomme myös vähintään kolmen vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtävistä kehittämiskulmalla. Voit myös olla kokeneempi osaaja. Kyseessä on uusi tehtävä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja uusiutuvassa organisaatiossamme. Meillä työskentelee noin 50 rakennusalan tietopalveluiden ammattilaista kehittämässä asiakaslähtöisiä tietosisältöjä kiinteistö- ja rakennusalalle. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 2.5.2021 osoitteeseen rekry@rakennustieto.fi otsikkona ”Business Controller”. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Marjut Jensén, marjut.jensen@rakennustieto.fi, puh. 040 5424219. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa pe 9.4. klo 10-12, to 15.4. klo 13-15 ja ti 20.4. klo 13-15.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 2.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Marjut Jensén, marjut.jensen@rakennustieto.fi, puh. 040 5424219. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa pe 9.4. klo 10-12, to 15.4. klo 13-15 ja ti 20.4. klo 13-15.

Tietoa työnantajasta