BUSINESS CONTROLLER
Jospak Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti, haemme joukkoomme tuloshakuista ja kehittämismyönteistä
BUSINESS CONTROLLERIA

Tulet vastaamaan yrityksemme taloushallinnosta ja sen eri prosesseista. Tehtäväsi keskiössä ovat yhtiön liiketoiminnan ydinprosessien raportoinnin kehittäminen, seuranta ja analysointi johdon tukena. Taloushallinnon tehtävissä sinua auttaa yhteistyökumppani, jonka tehtäviin kuuluvat mm. juokseva kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta ja reskontra. 

Odotamme sinulta kokemusta teollisen tuotannon prosesseista, ERP-järjestelmistä, taloushallinnon eri osa-alueista, rahoitusjärjestelyistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tuotantotalous tai laskentatoimi). Toimintatyyliltäsi olet määrätietoinen, analyyttinen ja vuorovaikutukseltasi avoin. Omaat luontaisen halun etsiä systemaattisesti kehitys- ja parannuskohteita liiketoiminnan eri prosesseista ja laittaa ne myös käytäntöön. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta roolista, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä johdon sekä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä mukaan sekä voimakkaasti kehittyvään kasvuyritykseen että luomaan koko pakkausteollisuuden globaalia muutosta. Loistavan työyhteisön kanssa pääset tuomaan ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja niin kotimaisille kuin kansainvälisille markkinoille. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä DiOpen henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta meilitse, puhelimitse (p. 040 570 7636) tai LinkedInin kautta. Odotamme vapaamuotoista hakemustasi 2.3.2021 mennessä osoitteeseen nina.vainio@diope.fi.

Katso lisää: http://jospak.com/
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot