Business Controller
Cinia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Kiinnostaako sisäisen laskennan kehittäminen ja mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten teet työtäsi? Tule kanssamme rakentamaan kasvutarinaamme!

Haemme nyt kokenutta Business Controlleria kasvavaan yritykseemme liiketoimintojemme tueksi. Vastaat Global Connectivity-, Erityisverkkoratkaisut- ja Ohjelmistoliiketoiminta-liiketoimintayksiköidemme taloudesta ja toimit näiden liiketoimintayksiköiden johtoryhmien jäsenenä. 

Roolissa yhdistyvät käytännön talouden seurannan konkreettinen toteuttaminen ja sisäisen laskennan kehittäminen. Tuet sekä Cinian että liiketoimintayksiköittesi johtoa toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on kykyä hahmottaa laaja-alaisesti liiketoimintayksiköiden taloutta.

Tehtäviisi kuuluvat liiketoimintayksiköissäsi tulosraportointi, projekti- ja investointilaskenta, tulosyksikköennusteet ja budjetointi, sekä ad-hoc toimeksiannot. Lisäksi tulet osallistumaan yhtiön taloushallinon järjestelmien kehitysprojekteihin. 

Mitä toivomme Sinulta:
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta Business Controllerin tai sisäisen laskennan tehtävistä
  • Liiketoimintaymmärrystä ja osaamista päätöksentekoa tukevien analyysien tuottamiseen
  • Kykyä vakuuttaa myös muut näkemyksistäsi lukuihin perustuen
  • Timanttisia Excel-taitoja sekä ymmärrystä kaikista tulokseen vaikuttavista eristä end-to-end
  • Hyviä tietotekniset taitoja
  • Analyyttistä lähestymistä asioihin
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sopivaa koulutusta kuten KTM tai tradenomi

Työskentelykielemme on suomi, mutta osaat toimia tarvittaessa myös englannin kielellä kansainvälisessä konsernissa. Työskentelyotteesi on aloitteellinen, tarkka ja energinen. Viihdyt nopealiikkeisen liiketoiminnan parissa, saat asioita aikaan ja olet hyvä johtamaan itseäsi. Olet kehitysorientoitunut etkä pelkää muutosta. Pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia ja sietämään myös keskeneräisyyttä.

Tällaista meillä on olla töissä:

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon ja hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat. Taloustiimissämme on huipputyyppejä ja saat kollegaksesi osaavia ammattilaisia, joiden tukeen voi luottaa.

Innostuitko?

Laita hakemuksesi ke 10.3. mennessä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.
Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tarja Oinonen-Rouvali, puh 0500 947 517. Tarjan tavoitat parhaiten to 18.2. klo 9 -14 välisenä aikana.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot