(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Revenio Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä menestyksen mukana osana kasvavaa ja kansainvälistä liiketoimintaamme.

Haemme nyt Vantaalla sijaitsevaan toimistoomme Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Tulet täydentämään viiden hengen talous- ja hallintotiimiämme. Tehtävässä raportoit konsernin talousjohtajalle.   Revenio Group Oyj keskisuurena listayhtiönä tarjoaa ainutlaatuisen näkymän pörssiyhtiön raportointiin ja vaatimuksiin.   Työtehtäviisi kuuluvat:
  •  Työskentely tiiviissä yhteistyössä taloushallinnon, myynnin sekä operaatioiden kanssa
  • Pitkän ja lyhyen tähtäimen myyntiennusteiden laadinta eri regioonien myyntijohtajien kanssa
  • Käyttöpääoman seuranta sekä optimointi 
  • Budjetointiprosessin kehittäminen sekä budjetointiin osallistuminen
  • Myynnin järjestelmien kehittäminen sekä myyntiorganisaation kouluttaminen järjestelmien hyödyntämisessä
  • Kuukausiraportoinnin kehittäminen ja raporttien tuottaminen
  • Osallistuminen business development -hankkeisiin

Toivomme, että sinulla on hyvät Microsoft Office taidot, erityisesti Excelin ja PowerPointin erinomainen osaaminen on tärkeää. Toivomme myös, että pystyt tarvittaessa matkustamaan. Revenion tuotteita myydään globaalisti yli sataan maahan ja monet avainhenkilöt sijaitsevat eri aikavyöhykkeillä. Tämän seurauksena henkilöltä toivotaan joustavuutta työaikojen suhteen.    Revenio-konserni lanseeraa uusia tuotteita säännöllisesti ja yhtiöllä on hyvät kasvunäkymät. Siksi myös valittavalla henkilöllä on mahdollisuus kasvattaa osaamistaan konsernissamme. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa. Pääosa myynnistämme muodostuu viennistä ja siksi saatat hyötyä myös muusta kielitaidosta.   Me Reveniolla olemme innostuneita ja jatkuvasti eteenpäin pyrkiviä ammattilaisia. Toivomme sinulta positiivista asennetta, omatoimisuutta sekä valmiutta ja intoa kehittää talousprosesseja yhdessä osaavan tiimin kanssa. Lisäksi toivomme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.       Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä menestyksen mukana osana kasvavaa ja kansainvälistä liiketoimintaamme.
Meillä Reveniolla on hyvät työsuhde-edut, kuten lounasetu, puhelinetu, laaja työterveyshuolto, henkilöstörahasto, liikuntaetu ja mahdollisuus kouluttautumiseen.    Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021 osoitteesta www.mercuriurval.fi (viite FI-15855. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Juha Laurila, puh. 044 975 7848.