(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Talous ja Keskuspankin liiketoimintaan Helsinkiin Business Controlleria analytiikkakyvykkyyksien rakentamiseen vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

Tule mukaan tiimiimme nostamaan analytiikkakyvykkyyttämme ja tiedolla johtamista uudelle tasolle. Päivittäisessä työssäsi tuet Business control -organisaatiota työkaluihin ja dataan liittyvissä kysymyksissä sekä osallistut Omaisuudenhoito-toiminnon ja OP Ryhmän tietovarastojen ja datalähteiden kehittämiseen.

 

Tehtävässäsi verkostoidut liiketoiminnan kanssa, löydät datan ja analytiikan keinoin vastauksia haastavimpiin liiketoimintakysymyksiin. Aktiivisena tiimin jäsenenä olet rakentamassa uutta osaamista ja kehittämässä tiimin toimintaa seuraavalle tasolle, nopeutat kehittämistä ja parannat analytiikan vaikuttavuutta liiketoimintaan. Tässä on rooli, jossa on todella kasvunvaraa tulevaisuudessa, kun analytiikan merkitys päätöksenteossa jatkaa kasvuaan.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet etsimämme Business Controller, mikäli toimit luontevasti muuttuvan varallisuudenhoitoliiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa. Olet uteliaan kiinnostunut uusia menetelmiä ja teknologioita kohtaan: intohimonasi on saada analytiikka osaksi liiketoimintaprosesseja sekä asiakaskokemusta. Nostat myös ennakkoluulottomasti esiin uusia tapoja hyödyntää dataa. Olet oma-aloitteinen toimeen tarttuva tiimin jäsen ja taitava verkostoituja eri sidosryhmien kuten talouden kanssa. Viet pitkäjänteisesti asioita eteenpäin ja uskot yhteistyön voimaan osaavien kollegojen kanssa.

 

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä laaja-alaista ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja tietovarastoista. Menestyäksesi tehtävässä osaamispakistasi löytyy myös erinomaista työkaluosaamista, kuten SQL-ohjelmointi, Tableau ja PowerBI.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Samalla pääset mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen, jonka ytimessä on tuleva liiketoiminta-alueesi. Tule luomaan asiakkaillemme parhaat palvelut yhdessä meidän kanssamme!

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Näetkö itsesi työskentelemässä tässä tehtävässä? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi 4.2.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja edistämme rekrytointia, joten älä jätä hakemista viime metreille. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Hannuksela, p. 0505532792.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.