(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Ylva

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme
BUSINESS CONTROLLERIA
Ylvaan

Mitä työsi pitää sisällään

Sinulla on ensisijaisesti vastuullasi ravintolaliiketoiminnan (UniCafe) taloushallinto. Työhön kuuluu oleellisena osana liiketoiminnan raportointi ja sen kehittäminen sekä ennusteiden laatiminen. Koordinoit myös yksittäisten ravintoloiden tulosseurantaa ja tavoitteiden asettamista. Ensiarvoista roolissasi on tukea liiketoimintajohtoa tulkitsemalla ja analysoimalla talous- ja KPI-lukuja tavoilla, joilla liiketoimintaa voidaan viedä eteenpäin. Ravintoloiden liiketoiminnan vastuualueen lisäksi osallistut yhteistyössä muun taloustiimin kanssa myös muihin Ylvan konsernin talouspalveluiden eri tehtävien hoitamiseen ja osallistut sisäisen talousraportoinnin sekä prosessien kehittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on liiketoimintaymmärrystä laskentaosaamisen lisäksi niin, että pystyt ajattelemaan asioita sekä talouden että liiketoiminnan näkökulmasta ja tulkitsemaan talouden lukuja liiketoiminnan tarpeisiin
  • olet itsenäinen, aloitteellinen ja tuot rohkeasti havaintosi esiin
  • tartut joustavasti eri tehtäviin ja omaksut asioita nopeasti
  • et pelkää rutiineja, mutta pystyt myös kiireessä pallottelemaan useita tehtäviä samalla hahmottaen laajempia kokonaisuuksia
  • sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus
  • sinulla on käytännön kosketuspintaa taloushallinnosta ja kokemusta taloushallinnon järjestelmistä sekä ohjelmistoista
  • voit olla hiljattain valmistunut tai sinulla voi olla jo useamman vuoden työkokemus

Tarjoamme sinulle paikan Helsingin ydinkeskustassa arvojohdetussa konsernissa, jolla on tavoitteena olla rohkea suunnannäyttäjä toimialoillaan ja jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa. Ylva haluaa myös olla yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille.

Tyypillisesti ihmiset ovat viihtyneet Ylvassa pitkään ja haluammekin tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin osaamisen karttuessa pitäen samalla kiinni työhyvinvoinnista.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.2.2021 mennessä osoitteeseen rekry@ylva.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Eemeli Lehto 25.1. klo 16.00 – 17.00 ja 1.2. klo 11.00 – 12.00, puhelin 050 324 5919.

Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta www.ylva.fi.