(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Bassadone Automotive Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Konserniin kuuluu lisäksi oma vähittäiskauppaketju Autoverkkokauppa.fi sekä vakuutus- että rahoitusliiketoimintaa.

Bassadone Automotive Nordic kantaa ylpeydellä ja Suomen ainoana autoalan työnantajana kansainvälisestikin arvostettua Great Place To Work® -sertifiointia. Tämä tunnustus kertoo yrityksemme loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä siitä, että olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Vaalimme luottamukseen perustuvaa yrityskulttuuria sekä nautimme työkavereidemme kanssa työskentelystä. Olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.

 

Haemme nyt Business Controlleria

Vahvistamaan Bassadone Automotive Nordicin konsernin sisäistä laskentaa. Tehtävässä vastaat konserniin kuuluvan Autoverkkokaupan liiketoiminnan kannattavuuslaskelmista, ennusteiden laatimisesta ja budjetoinnista. Rakennat ad-hoc raportteja sekä toimitat kuukausiraportteja ja niihin tarvittavia tietoja eri sidosryhmille. Tehtävässäsi kehität järjestelmiä ja raportointia ja toimit myös raportointijärjestelmän pääkäyttäjänä. Lisäksi osallistut konsernin muiden liiketoimintayksiköiden talouden hallintaan ja raportointiin. Toimenkuva on monipuolinen ja laaja-alainen ja pitää sisällään myös rutiinitehtäviä. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintayksiköiden johdon sekä konsernin tukitoimintojen kanssa. Lisäksi osallistut Autoverkkokaupan johtoryhmätyöskentelyyn. Raportoi tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle.

 

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on kykyä strategiseen ja analyyttiseen ajatteluun sekä aito innostus liiketoiminnan kehittämiseen.  Olet positiivinen tiimipeluri, jolla on vahvaa osaamista ja taitoa viedä projektit maaliin proaktiivisella otteella. Kykenet jalostamaan numeraalista informaatiota selkeään ja ymmärrettävään muotoon sekä työskentelemään itsenäisesti sekä ryhmässä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työ edellyttää satunnaista matkustamista.


Työympäristömme on kannustava ja rento. Kaikessa toiminnassamme on reipas tekemisen meininki. Saat tehtäviisi erinomaisella asenteella toimivan ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi ja rakentaa uudenlaista näkemystä urallesi. Yrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita nopeasti kehittyvässä, kasvavassa ja kannattavassa liiketoimintaympäristössä, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Modernit  toimitilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernin talousjohtaja Raine Valkila, puh. 050 420 1104, raine.valkila@bassadone.fi. Tavoitat hänet parhaiten tiistaina 26.1. klo 8-12.  

Hae lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@bassadone.fi. Hakuaika päättyy 3.2.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen tätä.