(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
MagiCAD Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Me MagiCADillä autamme rakentamaan parempia rakennuksia. MagiCAD on viime vuosina merkittävästi kasvanut suomalainen ohjelmistoyritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä kansainvälisen talotekniikkateollisuuden eri tarpeisiin. Yli 170:sta asialleen omistautuneesta ohjelmistoalan ammattilaisesta koostuvan tiimimme voimin tarjoamme asiakkaillemme älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät päivittäisestä suunnittelutyöstä helpompaa, nopeampaa ja kannattavampaa. Päätuotteemme MagiCAD on Pohjois-Euroopan johtava tietomallinnusratkaisu talotekniikkasuunnitteluun. MagiCAD mahdollistaa talotekniikkasuunnittelun käyttäen yli miljoonaa tarkasti mallinnettua, älykästä 3D-tietomallia johtavien kansainvälisten laitevalmistajien tuotteista. MagiCAD-kehityksen ohella MagiCAD Group on jo yli 20 vuotta tarjonnut alan laitevalmistajille yli 70 maahan eri puolilla maailmaa palveluita liiketoiminnan tehostamiseen sekä räätälöityjen alakohtaisten erikoisohjelmistojen kehittämiseen.

Suomessa toimistomme sijaitsevat Turussa, Raumalla ja Espoossa. Tytäryhtiömme sijaitsevat Ruotsissa ja Englannissa. MagiCAD Group on osa kansainvälistä Glodon Group-konsernia.
 

Etsimme taloustiimimme vahvistukseksi aikaansaavaa ja motivoitunutta Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen.

 

Työtehtävät

Business Controller roolissasi tehtäviisi kuuluu monipuoliset sisäisen laskennan tehtävät. Vastaat talousraportoinnista ja sisäisen laskennan prosessien kehittämisestä. Koordinoit ja kehität konsernin kannattavuuslaskentaa tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa. Vastuullasi on myös rullaavan budjetointi- ja ennustamisprosessin koordinointi sekä Workday Adaptive Planning järjestelmän pääkäyttäjyys. Lopullinen tehtävänkuvaus määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen perusteella. Tulet kuulumaan osaksi 5 henkilön taloustiimiämme ja tehtävässäsi raportoit talousjohtajallemme. Tulet myös tekemään yhteistyötä Kiinan emoyhtiömme taloustiimin kanssa.

Tehtävän toimipaikka voi sijaita missä tahansa MagiCAD Groupin Suomen toimipaikassa (Turku, Rauma tai Espoo).

 

Edellytykset

Etsimme henkilöä, joka ottaa tehtävänsä haltuun itsenäisellä otteella ja motivoituu toimintatapojen ja oman työnkuvansa kehittämisestä. Sovit tiimiimme, mikäli sinulla on

 • Taloushallinnon monipuolista osaamista ja aiempaa työkokemusta, painottuen sisäiseen laskentaan
 • Järjestelmällisyyttä, täsmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta sekä joustavuutta
 • Aito halu kehittää konsernin sisäisen laskennan laatua ja omaa tehtäväkenttääsi
 • Kyky toimia analyyttisena kumppanina ja neuvonantajana liiketoimintajohdolle
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
 • Hyvä englanninkielentaito on kansainvälisessä ympäristössämme välttämätön.

Käytössämme on mm. seuraavat taloushallinnon järjestelmät: Workday Adaptive Planning, Oracle NetSuite sekä Microsoft Power BI. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin hyvin. Aiempi kokemus käyttämistämme järjestelmistä on kuitenkin eduksi.

 

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden toimia arvostettuna johtoryhmän sparraajana
 • Mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi sisäisenlaskennan kehittämisessä
 • Paikan kansainvälisessä kasvavassa ohjelmistotalossa
 • Nykyaikaisen ja viihtyisän työympäristön keskeisellä sijainnilla
 • Turvatun työpaikan taloudellisesti vakaassa yrityksessä
 • Rennon, ammattimaisen ja tuotteliaan työyhteisön
 • Ammattitaitoisen ja yhteistyöhenkisen tiimin
 • Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet sisältäen muun muassa joustavat työajat, liukumien käytön sekä etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut

 

Lisäksi sekä henkilöstökyselymme että viimeisten vuosien aikana aloittaneiden palautteiden mukaan, uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan ja he tuntevat olonsa kotoisaksi tiimissään ja saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä.


Jos innostuit lukemastasi, hae meille osaksi osaavaa ja innostavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta 14.2.2021 mennessä. Toimi nopeasti – Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean tyypin löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talousjohtaja Tero Hongisto, tero.hongisto@magicad.com tai 040 5760 545.