(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Berner Pro -liiketoimintayksikkö on ammattilaisen strateginen kumppani. Erikoisosaamistamme ovat terveydenhuoltoon, laboratorioalaan, eläinten hyvinvointiin sekä ammattisiivoukseen ja keittiöhygieniaan liittyvät tuotteet ja palvelut. Olemme vahvasti kehittyvä, dynaaminen ja myös kansainvälisesti kasvava organisaatio. Panostamme palveluun ja haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaista yhteistyötä. Kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Tuomme markkinoille puhtaasti kotimaisia tuotteita sekä korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme. 

 

Haluamme mukaamme sinut, liiketoiminnan kehittämisestä ja analysoinnista aidosti kiinnostunut  

BUSINESS CONTROLLER  

 

Vastaat itsenäisesti Pro-liiketoimintayksikön toiminnan tukemisesta ja kuukausiraportoinnista. Toimit taloushallinnon edustajana Business Partner -roolissa yksikön johtoryhmässä; tuet ja sparraat tekemistä talouden näkökulmasta niin normaalin arjen haasteissa kuin erilaisissa kehityshankkeissa. Koordinoit ja ohjeistat budjetointi- ja ennusteprosessien läpiviennit, teet kate- ja kannattavuuslaskelmia sekä liiketoiminnan tarvitsemia selvityksiä. Tuot aktiivisesti esille ja kehität yhteisiä toimintatapoja sekä koulutat ja jalkautat niitä. Lisäksi osallistut yhtiön BI-toimintojen ja data-analytiikan hyödyntämiseen Pro-liiketoimintayksikön näkökulmasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva työkokemus Business Controller -tehtävistä. Olet aidosti kiinnostunut kaupallisen toiminnan kehittämisestä osana tehtävääsi; ymmärrät liiketoimintaa, analysoit sujuvasti dataa ja kykenet perustelemaan kehityskohteita kannattavuuden parantamiseksi. Olet kiinnostunut tietojärjestelmien hyödyntämisestä ja kehittämisestä liiketoimintalähtöisesti; Excel erilaisine data-analysointityökaluineen on sinulla jo vahvana osana omaa työkalupakkia, kokemus Infor M3- ja Birst-järjestelmistä ovat hyvä lisä. Ratkaiset ongelmia itsenäisesti ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät tiimityö- ja neuvottelutaidot sekä kommunikoit tottuneesti yrityksen johdon ja muun organisaation kanssa suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi, sillä Berner toimii Suomen lisäksi myös Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi innostavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Tueksesi saat aktiivisia ja työstään innostuneita tiimikavereita sekä kehittymään ja oppimaan kannustavan työympäristön. Vakituisen työsuhteen lisäksi saat Bernerin monipuoliset työsuhde-edut. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin torstaina 7.1. klo 8–9 ja maanantaina 11.1. klo 15–16.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta viimeistään 17.1.2021.