(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Kuusakoski Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020
Kuusakoski Oy
  

Haemme Kuusakoski Oy:n Lahden tai Espoon toimipisteeseen

Business Controlleria

Toimit viiden hengen Business Controller -tiimissä ja työskentelet aktiivisesti johdon ja liiketoiminnan strategisen työn tukena tuottaen analysoitua tietoa päätöksenteon tueksi. Tehtävässäsi vastaat Suomen WEEE -liiketoiminnan controlling -tehtävistä ja raportoit Suomen Business Controllerille. Työskentelet lähellä liiketoimintaa tukien liiketoiminnan kehittämistä taloudellisella osaamisellasi.

Tehtävä koostuu monipuolisesta johdon raportoinnista sisältäen analyyseja, ennusteita, taloudellisia selvityksiä, suunnittelua ja seurantaa. Teet säännöllistä kuukausi- ja vuositason raportointia sekä tuotat erilaisia ad hoc –analyysejä liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Lisäksi osallistut kehittämisprojekteihin.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • talouden/laskentatoimen korkeakoulututkinto
  • soveltuva työkokemus ja hyvä kokonaisymmärrys yrityksen talousasioista
  • vahva järjestelmäosaaminen ja taito hyödyntää järjestelmiä monipuolisesti (Excel, ERP sekä kirjanpito-, konsolidointi- ja BI-järjestelmät)
  • FAS standardien tuntemusta
  • hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
  • proaktiivinen ote liiketoiminnan ja kannattavuuden analysoinnissa
  • itseohjautuva työskentelytapa ja näkemys raportoinnin kehittämiseen
  • hyvät kommunikointitaidot ja kykyä perustella asioita
  • joustava yhteistyö organisaation eri tahojen kanssa

Vastineeksi tarjoamme innostavan ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä kierrätysliiketoiminta-alan edelläkävijäorganisaatiossa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimipaikkasi on joko Lahden tai Espoon toimipisteellä, lisäksi yhtiössämme työskennellään myös joustavasti etänä.

Jos positio kuulostaa kiinnostavalta ja vastaa sinun osaamistasi, niin toimita ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.11. 2020 mennessä linkin kautta tai sähköpostilla Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant liena.silen@eezy.fi p. 040 4826770, haastattelemme jo hakuprosessin aikana..


Ota yhteyttä:

Sijainti: Lahti, Espoo

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Sen vahvuus perustuu materiaalin, kierrätyksen ja ympäristöteknologian osaamiseen.  Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä valmistaa materiaalikiertoon kelpaamattomista, energiaa sisältävistä jakeista polttoainetta.  Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 517,5 M€ ja se työllisti keskimäärin 2 095 henkilöä.  Yritys on perustettu vuonna 1914.