Business Controller
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020


Haussa liiketoiminnan talouden ammattilainen vastaamaan tuotannon talousseurannasta ja sähkökaupan ohjaamisesta!

Haemme nyt tuotanto ja lämmönjakelu -liiketoimintaamme johdon strategiseksi kumppaniksi talouden ammattilaista, jonka tehtävänkuvaan kuuluu myös Vantaan ja Järvenpään sähköntuotannon sähkökaupan ohjaaminen. Tuet talouspainotteisessa tehtävässä liiketoiminnan johtoa tuloksen seurannassa, strategisessa suunnittelussa ja taloudellisissa päätöksentekotilanteissa. Toimit tehtävässä Business Controller -nimikkeellä.

Vastaat liiketoiminnan tuloseurannasta, talousennustamisesta sekä budjetoinnista. Valmistelet taloudellisia ja strategisia päätöksentekomateriaaleja. Sinulla on aktiivinen rooli liiketoiminnan strategisten tavoitteiden ja hankkeiden suunnittelussa sekä toteutuksessa. Tuotat lisäksi erilaisia skenaarioita ja raportteja päätöksenteon tueksi. Työskentelet lähellä tuotannon liiketoimintaa voimalaitoksissamme Martinlaaksossa ja Itä-Vantaalla sekä toimit osana konsernimme Business Controller -tiimiä.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja vähennämme fossiilisten polttoaineiden käyttöä projekti kerrallaan vuoteen 2026 mennessä. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin tuotannon projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
  • saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • pääset osaksi mukavaa innovatiivista ja muutoshaluista työporukkaamme, jossa tukenasi on aina tiimiin muut ammattilaiset.
  • tehtävä on uusi ja monipuolinen yhdistelmä talouden asiantuntemusta, liiketoiminnan kehittämistä sekä sähkökaupan ohjaamista.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.


TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto kuten KTM tai tuotantotalouden DI.
  • Olet jo kerryttänyt työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä muutaman vuoden ajalta ja sinulla on hyvä ymmärrys business controlling- prosesseista.
  • Teknisen osaamisen ja sähkömarkkinalain tuntemuksen katsomme eduksesi.
  • Tartut proaktiivisesti tehtävään kuin tehtävään ja omaat vahvan strategisen ja analyyttisen otteen tehtävissäsi.
  • Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja käytät luontevasti tehtävän kannalta tärkeimpiä tietojärjestelmiä ja työvälineitä.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa perjantaina 20.11. klo 13.00 - 15.00 sekä keskiviikkona 25.11. klo 13.00 - 15.00 välillä puhelimitse ja sähköpostitse liiketoiminnan kehityspäällikkö Matias Siponen, 050 494 6115, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi. 

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.


HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme 6.12.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot