(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haluatko työskennellä kansainvälisessä hoiva-alan konsernissa monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä? Oletko työkokemuksesi puolesta valmis hyppäämään uusiin haasteisiin Business Controller -rooliin? Koetko omaksesi omistajiemme keskeisen arvomaailman: ”Informal but professional”?. Loistavaa! Jatka lukemista niin kerron sinulle lisää tästä mahtavasta työmahdollisuudesta, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä!

Haemme Norlandialle BUSINESS CONTROLLERIA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Norlandia Health and Care Group on yksityisomisteinen, kahden veljeksen omistama konserni, joka toimii kuudessa maassa neljällä liiketoiminta-alueella. Työntekijöitä on yhteensä noin 9000 ja konsernilla on runsaan puolen miljardin euron liikevaihto. Suomessa kasvu on ollut voimakasta, varhaiskasvatustoiminta on kasvanut neljässä vuodessa nelinkertaiseksi ja toimintaa on laajennettu myös ikäihmisten hoivapalveluihin. Suomessa Norlandialla on jo yli 800 työntekijää.


Business Controller -tehtävässä vastaat ennuste- ja budjettiprosessista, toimipiste- ja aluetason johdon raportoinnista sekä muusta sisäisestä raportoinnista ja niiden kehittämisestä. Teet kustannus-, ja kannattavuuslaskentaa ja osallistut tarjousten tekoon. Tuet esimiehiä ja yksiköitä taloudellisessa päätöksenteossa ja laadun-/kustannustehokkuuden johtamisessa. Osallistut orgaaniseen kasvuun sekä yrityskauppoihin liittyvien Business Case:ien laadintaan, ad hoc-analyyseihin ja teet yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään kansainvälisestä konserniympäristöstä. Työkielenä tehtävässä käytetään suomea ja englantia, joten pärjääthän molemmilla kielillä työmaailmassa. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot, erityisesti vahvat Excel-taidot. Katsomme eduksi kokemuksen BI-ohjelmistosta sekä IBM-Cognos osaamisen.

Toivomme sinulta, että olet erittäin analyyttinen. Äärimmäisen tarkkuuden sijaan arvostamme kykyä tuottaa nopeasti terävää analyysiä isoista kokonaisuuksista. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisia taloushallinnon tehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työtehtävässä. Pääset työskentelemään kansainvälisessä kasvavassa konsernissa. Saat itse johtaa työtäsi, mutta saat vahvan, ammattimaisen ja samalla rennon tuen konsernin taloustiimiltä ja Suomen toimintojen johdolta. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Saat työskennellä sekä varhaiskasvatuksen että monipuolisesti hoiva-alan parissa ja kasvaa näiden liiketoimintojen huippuosaajaksi.

Innostuitko? Onko yllä kuvattu työnkuva juuri se unelmatyö, jota olet etsinyt? Hae tehtävään viimeistään 4.11.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteesta www.personalhuset.fi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tätä rekrytointiprosessia hoitaa Personalhusetin konsultti Mikaela Mäki. Valittu henkilö työllistyy suoraan Norlandialle. Mikaela Mäki vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin tehtävään liittyen puhelimitse maanantaina 26.10 klo 10.00-11.00 ja torstaina 29.10 klo 14.00-15.00, p. +358 40 553 2130.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä