(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
GF Money Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Olemme vuonna 2012 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö. Toimimme tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Espanjassa.

Haluamme jatkuvasti olla kehityksen aallonharjalla. Olemmekin olleet finanssiteknologian edelläkävijöitä ja tuoneet ensimmäisten joukossa vaivattomat rahoitusratkaisut kaikkien kuluttajien saataville.

Luotamme kaikessa toiminnassamme skaalautuviin ja täysin digitaalisiin palvelukokonaisuuksiin. Meidän mielestämme teknologia voi tehdä myös rahoituksesta paljon vaivattomampaa ja parempaa.

 

Tehtävästä:

Business Controllerina vastuullesi kuuluvat taloudellisen tiedon tuottaminen, analysointi ja raportointi, raportointijärjestelmien ja suorituskykymittaristojen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä taloudellisena neuvonantajana toimiminen ja johdon päätöksenteon tukeminen. Erityisenä kehityskohteena ovat sisäisen ja ulkoisen raportoinnin kehittäminen yhteistyössä johdon ja taloushallinnon ammattilaisten kesken.

Lisäksi vastaat emoyhtiön ja tytäryhtiöiden likviditeetin kontrolloinnista ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös päivittäiset taloushallinnon rutiinit sekä kuukausi-, kvartaali- ja muu raportointi.  Luonnollisesti osallistut taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehityshankkeisiin. Raportoit talousjohtajalle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää joko tradenomin tai KTM:n tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta controller- tai tilitoimisto-/sijoitus- back office -tehtävistä sekä taloushallinnon, verotuksen ja kirjanpidon (FAS) kokemusta. Konsernilaskennan, ulkoisen laskennan sekä sijoitustoimintaan liittyvä muu kokemus ja osaaminen esim. tuottolaskenta ja keskeisten tunnuslukujen ja terminologian ymmärrys on eduksi.

Toivomme, että sinulla on hyvät Excel-taidot, kokemus muista raportointi- ja tiedonhallintavälineistä katsotaan eduksi. Olet hyvä kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito on iso plussa. Työskentelytavoiltasi olet proaktiivinen, itsenäinen ja halukas kehittämään sekä luomaan uusia toimintatapoja.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen tehtäväkentän
  • Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa organisaatiossamme
  • Hyvät edut ja etätyömahdollisuudet
  • Mahdollisuuden tuoda oma panoksesi toimintatapojemme kehittämiseen
  • Pääset seuraamaan keskeiseltä paikalta useassa maassa tapahtuvaa rahoitusliiketoimintaa

 

Asiantuntijoista koostuva työyhteisömme on tavoitteellinen ja jokaisen osaamista arvostava. Toimitilamme sijaitsevat Turun keskustan läheisyydessä mutta on mahdollista työskennellä myös pääkaupunkiseudulla.

 

Kiinnostuitko?

Hakemus ja CV tulee jättää viimeistään 25.10.2020 sähköpostitse osoitteeseen rekry@gfmoney.fi. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan kandidaatin. Lisätietoja: Anna Wiedebaum, Group Controller, +358 40 1694454