(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Diktamen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haemme nyt Business Controlleria Helsinkiin tukemaan Diktamen Oy:n kasvavaa liiketoimintaa talouden näkökulmasta.  Tehtäväsi on tukea yrityksen johtoa ja koko konsernin liiketoimintaa laadukkaalla taloudellisella raportoinnilla ja analyyseillä.

Odotamme sinulta hyvää laskentatoimen tuntemusta ja kokemusta liiketoiminnan talouden tukemisesta sekä kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat hanke- ja investointilaskenta, taloudellisen tiedon analysointi ja raporttien laadinta yrityksen johdon- ja hallituksen käyttöön. Vastaat koko konsernin sisäisestä laskennasta ja taloudellisen raportoinnin kehittämisestä. Tehtävä sisältää myös muita hallinnollisia työtehtäviä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. KTM / tradenomi ja kokemusta vastaavasta tehtävästä. Tartut aktiivisesti toimeen ja olet itsenäinen ja aikaansaava. Pystyt toimimaan paineen alla sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työskentelet sujuvasti suomeksi että englanniksi ja sinulla on erinomaiset Excel-taidot.

Odotamme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (KTM/AMK) 
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä sekä corporate governance työskentelystä
  • Sisäisen laskennan vahvaa osaamista
  • Itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja 
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa 

Tarjoamme sinulle: 

Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella ja jatkuvasti uudistuvalla terveydenhuollon alalla. Tehtävässä pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään yhdessä hienon työporukan kanssa. Työaikasi ovat joustavia, mutta toivomme myös joustoa tilanteen sitä vaatiessa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa.

Arjen tekemisessä korostuu hyvä johtaminen sekä yrityksemme arvot

-yhteistyö ja tekemisen meininki, vastuullisuus ja laatu, joustavuus ja ketteryys. Nämä arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme ja muodostavat Diktamenin ytimen ja kulttuurin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen rekry@diktamen.com viimeistään 11.10.2020. Käsittelemme hakemukset vasta hakuajan päättymisen jälkeen.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Henri Ketola, puh. 0407068354 ma 28.9. ja ke 30.9. kello 15-16.