(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme asiakkaallemme Espooseen Business Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on rooli, jossa pääset olemaan lähellä yrityksen liiketoimintaa ja kehittämään raportoinnin ja tulosseurannan käytäntöjä. Työtä on tarjolla alkuun kaksi kuukautta kokoaikaisesti ja sen jälkeen vuoden loppuun saakka 22,5h/viikko.

Tehtäviisi Business Controllerina kuuluvat esimerkiksi:

• Budjetoinnin ja ennusteiden laadinta sekä seuranta

• Investointeihin ja erityyppisiin liiketoimintasuunnitelmiin liittyvät laskelmat sekä niiden seuranta

• Kilpailijoihin sekä markkinaosuuteen liittyvä seuranta

• Kiinteiden kulujen kuukausiraportointi sekä läpikäynti yhdessä liiketoimintayksiköiden kanssa

• FTE -raportointi sekä myymäläverkoston provisiolaskelmat

• Raportoinnin kehittäminen ja muut controlling-toimintojen ylläpidolliset tehtävät

• Raportointijärjestelmän pääkäyttäjyys ja kehitys

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta talouden kehittämisestä ja prosessien hallinnasta. Työskentelet roolissasi tiiviissä yhteistyössä eri sisäisten sidosryhmien kanssa talouden asiantuntijana. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet työotteeltasi joustava, oma-aloitteinen sekä omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset lisäksi soveltuvan korkeakoulututkinnon (esim. KTM, tradenomi) sekä hyvää IT-osaamista sisältäen erinomaiset Excel-taidot. Olet proaktiivinen ja innostunut henkilö, joka haluaa kehittää prosesseja ja viedä asioita systemaattisesti loppuun saakka. Haluat kehittää myös omaa osaamistasi ja palvella sisäisiä sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa selkeästi työhösi ja kehittää koko sisäisen laskennan toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Työtehtävä on määräaikainen, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkoon joko samassa tehtävässä tai muissa Baronan asiakasyrityksissä.

Jos olet etsimämme kehityshenkinen business controller, jätä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Baronalta Erica Ollikainen: erica.ollikainen@barona.fi / 050 592 7866