(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Suur-Savon Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Oletko liiketoimintalähtöinen taloushallinnon osaaja, joka suhtautuu intohimoisesti liiketoiminnan ja tunnuslukujen analysointiin?

Haemme nyt Mikkeliin pääkonttorillemme osaavaa ja kehittymishaluista

BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtävässäsi toimit taloushallinnon partnerina liiketoimintajohdolle. Business controllerina pääset vaikuttamaan liiketoiminnan kehittämiseen ja osallistumaan päätöksentekoon. Olet tärkeä osa strategista taloushallinnon tiimiämme ja saat ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon, taloushallintotiimin, taloushallintopalveluita tuottavan kumppanin ja raportointijärjestelmätoimittajien kanssa. Sinulla on jo kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja osaamista ulkoisesta laskennasta sekä kirjapidon lainalaisuuksista. Olet kiinnostunut talouden järjestelmistä ja prosesseista ja etsit aktiivisesti uusia tapoja viedä niitä seuraavalle tasolle. Esimiehenäsi toimii konsernin talousjohtaja.

Odotamme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon tehtävistä, erityisesti sisäisestä laskennasta, kuukausiraportoinnista, tilinpäätöksistä, kirjanpito- ja BI-raportointijärjestelmistä
  • Korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM)
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Luotettavuutta, tarkkuutta ja tiimihenkisyyttä
  • Intoa ja paneutumista työtehtäviisi, sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja auttaa siten yritystämme menestymään ja kasvamaan edelleen.

Suur-Savon Sähkö konserni on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Suur-Savon Sähkö Oy, talousjohtaja Mikael Venäläinen p. 010 210 4240 (24.8. klo 9-12 ja 28.8. klo 9-12), sekä Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 30.8.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haku alkaa 4. elokuuta 2020 ja päättyy 30. elokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
 

Työsuhteen tyyppi: vakituinen