(Poistunut julkaisusta)

Business controller
Lahti Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

BUSINESS CONTROLLER

 

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen BUSINESS CONTROLLERIA pääasiassa sisäiseen tarkastukseemme.

 

Tehtäviin kuuluu päävastuu sisäisestä tarkastuksesta. Sisäinen tarkastus kohdistuu paitsi toiminnan sisäiseen valvontaan ja riskienhallintaan myös johtamis- ja hallintoprosesseihin (hankinta-, myynti- ja tuotantoprosessit, henkilöstöhallinto ja IT-kontrollit).

 

Business controllerin tehtäviin kuuluvat myös yhtiöön ja toimialaan liittyvän taloudellisen tiedon analysointi sekä raporttien laadinta yrityksen johdon käyttöön. Pääpaino on sisäisessä laskennassa keskittyen liiketoimintasuunnitteluun, liiketoiminnan ohjaamisen tukemiseen ja ennustamiseen sekä raportointijärjestelmien kehittämiseen yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Rahoitustoiminnoissa (Treasury) Business controller toimii mahdollisuuksien mukaan myös talousjohtajan työparina.

 

Koulutukseltasi olet esimerkiksi KTM, DI tai matematiikkaa pääaineenasi opiskellut FM. Osaat hallita ja analysoida eri järjestelmien tuottamaa dataa ja katsoa asioita laajemmastakin näkökulmasta. Eduksesi luetaan erilaiset valuaatio- ja arvonmääritystekniikat, vahva järjestelmäosaaminen tai muu vahva tehtävään soveltuva erityistaito.

 

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan, järjestelmällistä toimintatapaa ja vahvaa järjestelmien hallintaa. Etsit mielelläsi ja aktiivisesti tietoja eri lähteistä. Arvostamme hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja.

 

Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Marjut Kurvinen, +358 44 721 5807 (ti 23.6. klo 9–10 ja pe 26.6. klo 9–10).

 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen rekrytointiportaalimme kautta keskiviikkoon 15.7.2020 mennessä. Portaali löytyy osoitteesta https://www.lahtienergia.fi/fi/rekrytointi/avoimet-tyopaikat