(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Haemme A-lehtien medialiiketoimintaan liiketoimintalähtöistä talousosaajaa:

Business Controllerin perhevapaan sijaiseksi

Toimit osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä. Analysoit talouden ja liiketoiminnan avainlukuja omalla vastuualueellasi sekä raportoit ja tuotat proaktiivisesti relevanttia tietoa liiketoiminnan ja talousjohdon päätöksentekoa varten. Myös ennustaminen ja budjetointi kuuluvat tehtäväkenttääsi. Tehtävässäsi toimit itsenäisesti. Raportoit talousjohtajalle ja toimit myös läheisessä yhteistyössä myynnin ja liiketoiminnan kanssa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkaa ja analyyttistä silmää sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kykenet priorisoimaan sekä suoriutumaan äkillisistäkin tehtävistä. Osaat toimia liiketoiminnan ja talousjohdon tukena sekä uskallat myös rakentavasti haastaa sidosryhmiä. Koet verkostoitumisen ja vuorovaikutuksen eri sidosryhmien kanssa itsellesi mieluisaksi. Hahmotat kokonaisuuksia yksityiskohtia unohtamatta. Menestymisesi kannalta tärkeää on ymmärtää liiketoimintaa sekä syy- ja seuraussuhteita lukujen takana.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Taustasi voi olla vaikka tilintarkastuksessa, sillä edellytämme tehtävässä ulkoisen laskennan osaamista sisäisen laskennan lisäksi. Olet tottunut käyttämään erilaisia taloushallinnon ohjelmistoja ja omaat erinomaiset Excel-taidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa mediatalossa. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja toistemme arvostaminen. Töitä tehdään paljon, mutta ei otsa rypyssä. Henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen panostamme systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat A-lehtien talous- ja henkilöstöjohtaja Titta Halme, p. 040 709 4266, ti 2.6. klo 16-17 ja pe 5.6. klo 8-9 ja Accountor HR4:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, p. 040 588 2406, to 4.6. klo 10-11. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ma 8.6.2020.