(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Hartela Etelä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Haemme Etelä-Suomen alueelle sinua liiketoimintalähtöinen

BUSINESS CONTROLLER

Tehtävässä vastaat Hartela Etelä-Suomi Oy:n sisäisestä laskennasta ja lukujen oikeellisuudesta. Huolehdit ennuste- ja budjetointiprosessin sujuvuudesta sekä kuukausittaisesta operatiivisesta raportoinnista. Seuraat kassavirtaa, takauksia ja sidottua pääomaa. Vastaat taseen olennaisten erien oikeellisuudesta ja huolehdit, että taseen ulkopuoliset erät on asianmukaisesti järjestelty ja raportoitu. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin taloushallinnon kanssa.

Olet Hartela Etelä-Suomi Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoit sekä yhtiön toimitusjohtajalle että konsernin Group Controllerille. Johtoryhmän lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä työmaiden kanssa, analysoit projekteja, puutut poikkeamiin ja teet toimenpide-ehdotuksia. Osallistut tytäryhtiön strategian ja toimenpidesuunnitelman laadintaan. Työskentelet Helsingin toimipisteessämme; työhösi kuuluu jonkin verran matkustamista liiketoiminta-alueella.

Henkilönä olet

  • liiketoimintasuuntautunut ja kannustava tekijä
  • selkeä kommunikoija ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa 
  • proaktiivinen tekijä, joka uskaltaa tarttua asioihin ja tarvittaessa haastaa rakentavasti liiketoimintaa
  • ammattiylpeä ja laatutietoinen henkilö, joka avaa talouden lukuja johtoryhmän lisäksi työmaiden johdolle. 

Toivomme sinulta 

  • ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulutasoista koulutusta, pääaineena laskentatoimi
  • vähintään 3-5 vuoden kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä
  • kokemusta rakennusteollisuuden tai muun projektiliiketoiminnan parista 
  • hyvää tietotekniikan hallintaa ja nopeaa omaksumiskykyä uusien järjestelmien kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Keskeisessä roolissa pääset vaikuttamaan Hartela Etelä-Suomen toimintaan ja osallistut koko konsernin sisäisen laskennan kehittämiseen.

Mukavien työkavereiden lisäksi Hartelassa on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Hartelassa on panostettu henkilöstön hyvinvointiin laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin. Modernit toimitilat ovat Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jaana Toppari, Jaana Toppari Consulting Oy, 050 5719 621.

Toivomme, että toimit nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Ensivaiheessa haastattelut tehdään etäyhteydellä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://careers.talentmatchmaker.fi/jobs/881107-business-controller-hartela-etela-suomi-oy