(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Cupori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haemme sinua, kehitysmyönteinen ja ratkaisukeskeinen

BUSINESS CONTROLLER 

vastaamaan Cuporin ennuste- ja budjetointiprosessista sekä operatiivisesta raportoinnista niitä aktiivisesti edelleen kehittäen. Työskentelet yhtiön johdon apuna yhtenä taloustiimin jäsenenä ja tuotat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Hyödynnät ja kehität järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla liiketoiminnan tarpeisiin ja varmistat myös budjetointi-, raportointi- ja ennustejärjestelmien toimivuuden sekä lukujen oikeellisuuden. Osallistut myös kuukausittaiseen talousraportointiin yhtenä taloustiimin jäsenenä. 

Toivomme sinulta sopivaa koulutusta (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, mielellään laskentatoimesta/tuotantotaloudesta) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta vaativista sisäisen laskennan tehtävistä. Hallitset monipuolisesti tietoteknisten työkalujen käytön ja taidat erinomaisesti Excelin. Sormesi näppäilevät ongelmitta raportin englanniksi, jolla kommunikoit myös suullisesti ongelmitta, eikä saksa tai ruotsin osaamisesta ole meillä haittaa. Useamman vuoden työkokemuksesi sisäisen laskennan tehtävistä takaa menestyksen Business Controllerin tehtävässä.

Olet järjestelmällinen, analyyttinen ja liiketoimintasuuntautunut tekijä, jolle vuorovaikutteinen yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa on luontevaa. Toivomme sinulta myös halua oppia tuotantoprosessia, jonka tuntemus on edellytys investointi- ja tuotekustannuslaskelmien tekemiselle.

Jos löysit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi 12.4.2020 mennessä. 

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti toimitusjohtajalle Marko Uusitalolle puh. 040 864 4164 to 26.3. klo 14 – 16, ti 7.4. 13 – 15 ja ke 8.4. klo 9 – 11 tai yhteistyökumppanillemme Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686. Käsittelemme hakemuksia haun edetessä, joten toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian!  

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin Pohjoismaiden ainoassa kupariputkitehtaassa. Meillä pääset kehittämään Cuporin toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi jatkuvasti uusiutuvien haasteiden parissa.