(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Puhdistamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.2.2020

Kiinnostaako hyvinvointialan toimintaympäristö? Etsimme liiketoimintalähtöistä

Business Controlleria 

vastaamaan sisäisen raportoinnin ja mittaamisen kehittämisestä liiketoiminnallisen päätöksenteon tueksi. Olet yksi taloustiimimme avaintekijöistä ja tuet meitä vauhdikkaassa, myös kansainvälisessä kasvussa. Vastuullasi on koko yrityksemme raportoinnin kehittäminen, minkä perusteella teet kehityskohteet näkyviksi ja autat muuta organisaatiota oikeiden päätösten teossa. Luot ja kehität tiedolla johtamisen kulttuuria meidän tärkeillä liiketoiminta-alueillamme myynnissä, hankinnassa ja tuotannossa. Vastaat myös budjetointi- ja ennusteprosessien koordinoinnista ja kehittämisestä, sekä osallistut kokonaisuutta tukeviin tietojärjestelmäprojekteihin yhtenä avainhenkilöistä. Lisäksi konsernitason toimintamallien kehittäminen ja koordinointi, sekä kuukausittaisessa talousraportoinnissa avustaminen ovat osa tehtäväkokonaisuutta.

Toiveidemme mukaan olet järjestelmällinen henkilö, jolle päällekkäiset projektit eivät tuota päänvaivaa. Sinun tulee kyetä analyyttiseen ja ratkaisukeskeiseen ajatteluun kokonaisuuksien ja riskien hahmottamiseksi. Lisäksi olet tavoitteellinen ja kehitysorientoitunut tyyppi, joka haluaa ymmärtää syvällisesti liiketoimintaamme ja auttaa luomaan paremmat mallit talomme sisälle. Erinomaiset kommunikointitaidot ovat työssä välttämättömät ja parhaat tulokset saavutatkin yhteistyössä muiden kanssa.

Toivomme sinulta vähintään 2–5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi DI tai KTM. Erityisen tärkeää on liiketoimintalähtöinen näkemys raportoinnista, sisäisestä laskennasta ja talouden ohjauksesta. Järjestelmäpuolelta hallitset raporttien tuottamisen ja Excelit. Toiminnanohjaus- ja BI-järjestelmien tunteminen katsotaan eduksi, ja ihannetilanteessa saamme sinulta raikasta näkemystä järjestelmäpuolella. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Puhdistamo tarjoaa sinulle työpaikan kansainvälistyvässä hyvinvointialan yrityksessä, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan kasvuun ja kehitykseen. Hyvähenkinen työyhteisö on aina ollut vahvuutemme, ja tarjoamme osaajille ammatillista kasvua myös talomme sisältä. Business Controllerina pääset takuuvarmasti kehittämään meitä ja omaa osaamistasi. Taloustiimin avainhenkilöllä riittää tehtävää myös Puhdistamon siirtymisessä Pohjoismaisille markkinoille!

Työpisteesi sijaitsee muun tiimin kanssa Lempäälässä. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi nautit työpaikkamme eduista, joita avaamme tarkemmin haastattelutilanteessa. Luonnollisesti saat työssä menestymiseen täyden tuen tulevilta kollegoiltasi. Lisäksi takaamme, että Kombucha ei lopu kaapista työpäivän aikana.

Hakuohjeet: jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meidän omaan järjestelmäämme ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelut aloitetaan viikoilla 12-13, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Puhdistamon HR Kristian Paloheimo, numerosta 040 5738900 tai kristian@sytyta.fi.