(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Hartela yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

BUSINESS CONTROLLER

Tehtävässä olet osaltasi vastaamassa Hartela Yhtiöiden sisäisestä laskennasta. Olet mukana huolehtimassa ennuste- ja budjetointiprosessin sekä raportoinnin sujuvuudesta niitä aktiivisesti edelleen kehittäen. Työskentelet konsernin johdon ja Group Controllerin kumppanina sekä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa ja tuotat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Hyödynnät ja kehität järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla liiketoiminnan tarpeisiin ja varmistat myös budjetointi-, raportointi- ja ennustejärjestelmien toimivuuden sekä lukujen oikeellisuuden. Työskentelet Helsingin toimipisteessämme ja raportoit Group Controllerille.

Useamman vuoden kokemus sisäisen laskennan tehtävistä on edellytys Business Controllerin tehtävässä menestymiselle. Olet liiketoimintasuuntautunut ja kannustava tekijä, jolle vuorovaikutteinen yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa on luontevaa. Monien yhtäaikaisten projektien vetovastuu luonnistuu sinulta kokemuksella ja priorisoit taitavasti tilanteen mukaan. Toivomme sinulta myös erilaisten tietojärjestelmien omaksumiskykyä. 

Kokemus rakennusteollisuuden tai muun projektiliiketoiminnan parista luo hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen. 

Toivomme sinulta 

  • sopivaa koulutusta (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, mielellään laskentatoimesta).
  • vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista sisäisen laskennan tehtävistä, mielellään rakennusalalta
  • monipuolista tietotekniikan hallintaa ja nopeaa omaksumiskykyä uusien järjestelmien kanssa
  • ammattiylpeyttä ja aloitteellisuutta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Keskeisessä roolissa pääset merkittävästi kehittämään Hartela-yhtiöiden toimintaa uusiutuvien haasteiden parissa.

Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Hartelassa on henkilöstön hyvinvointiin panostettu laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin. Modernit toimitilamme ovat Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jaana Toppari, Jaana Toppari Consulting Oy, 050 5719 621.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten toimi nopeasti. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://careers.topco.fi/jobs/838750-business-controller