(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme Helsinkiin

BUSINESS CONTROLLERIA

Tässä tehtävässä vastaat yhden toimialayhtiömme yksikönpäälliköiden ja osastopäälliköiden taloudellisesta tuesta sekä opastat projektipäälliköitä suurten ja keskisuurten projektien taloudessa. Olet tietoinen liikevaihdon kannalta tärkeimpien projektiemme taloudellisesta tilanteesta ja edistymisestä sekä autat projektien tilannekuvan hahmottamisessa. Vastaat organisaation välitasojen tulosseurannasta ja esittelet tuloksen yksikkökokouksissa. Analysoit tarvittaessa osastojen ja yksiköiden tuloslaskelmia ja tuet linjaorganisaatiota johtopäätösten tekemisessä. Lisäksi osallistut talouskoulutusten järjestämiseen, budjetointiin sekä ad hoc-raportointiin.

Entinen assistant controllerimme on saanut mahdollisuuden siirtyä konsernissamme uusiin tehtäviin, joten haemme hänelle seuraajaa. Controlling-tiimiin kuuluu lisäksesi toimilasta vastaava divisioona controller ja kaksi project controlleria, joiden ensisijainen tehtävänkuva on projektipäälliköiden tuki. Matala hierarkiamme ja joustava kulttuurimme mahdollistavat sinun itse rakentaa työviikkosi kulku ja rutiinit. Pääasiallisina työkaluina käytössämme on Maconomy (ERP), Excel ja Power BI. Asiantuntijaorganisaatiossamme työskentelee yli 700 teknisen alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 75 Me. Henkilöstökyselyissä työntekijät arvostavat työpaikkamme korkealle (indeksi 4,2/5).

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvosetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä: (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Toivomme sinulla olevan jo vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä tai esim. assistant controller-roolissa työskentelystä. Koulutukseltasi olet KTM, tradenomi tai tuotantotalouden DI (esim. johdon laskentoimi / tuotantotalous / finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus).

Odotamme, että ymmärrät projektilaskennan kausaliteetin tuloslaskelmaan ja taseeseen. Aikaisempi kokemus osatulouttamisesta ja projektiliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Olet työskentelytyyliltäsi analyyttinen, oma-aloitteinen sekä itseohjautuva. Hallitset Excelin erinomaisesti ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Erityisesti arvostamme aktiivisuutta, uteliaisuutta sekä kiinnostusta alaan ja uuden oppimiseen. Sosiaalinen kanssakäyminen linjaorganisaation kanssa ja satunnainen matkustaminen aluetoimistoihimme ei tuota sinulle hankaluutta. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ilmalassa.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta ma 24.2.2020 mennessä.