(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Palmia tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Saat mahdollisuuden tuottaa aitoa hyötyä Palmian liiketoiminnoille ja muille sisäisille asiakkaille. Käytössäsi on nykyaikaiset raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmät, joiden edelleen kehittäminen tarjoaa hyvän oppimisympäristön järjestelmien kehittämiseen!
KUVAUS
Palmian liiketoiminta on kasvussa ja haemme kasvun tueksi ammattitaitoista ja liiketoimintalähtöistä Business Controlleria. Roolissasi vastaat Palmian kiinteistö, toimitila- ja turvaliikeyksikön taloudellisesta raportoinnista sekä lukujen oikeellisuudesta. Koordinoit ja kehität budjetointiin sekä ennustamiseen liittyviä prosesseja. Lisäksi varmistat yhdessä liiketoimintajohdon kanssa, että liiketoimintayksikössä tehdään taloudellisesti ja rahoituksellisesti järkeviä päätöksiä, jotka ovat linjassa liiketoimintayksikön ja Palmian strategian kanssa. Pidät myös huolta liiketoimintojen talouden osaamisesta ja tuet liiketoimintajohtoa tuloksen ja tuottavuuden johtamisessa. Tehtävässäsi raportoit Palmian talousjohtajalle, mutta operatiivisesti toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja kuulut liiketoimintayksikön johtoryhmään. Tulet osaksi viiden hengen taloustiimiä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän
* Paikan kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa
* Nykyaikaiset raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmät
* Hyvät työsuhde-edut (työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut. Lisäksi erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia)

TYÖNKUVA

* Liikeyksikön taloudellinen raportointi
* Budjetointiin sekä ennustamiseen liittyvien prosessien koordinointi ja kehittäminen
* Liiketoimintojen talouden osaamisen kehittäminen
* Liiketoimintajohdon tuloksen ja tuottavuuden johtamisessa tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tutkinto (Esim. KTM, DI tai ylempi AMK-tutkinto)
* Vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Vahva Excel-osaaminen


Eduksi katsomme PowerBI- ja D365-osaamisen sekä kokemuksen projektien läpiviemisestä.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Vastuuntuntoinen
* Tuloskeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Olet liiketoimintalähtöinen, vahva asioiden eteenpäin viejä ja haluat ymmärtää syvällisesti liiketoimintaa tuoden oman näkemyksesi liiketoiminnan johtamisen tueksi. Olet vahva sisäisen laskennan osaaja ja olet aiemmissa tehtävissäsi käyttänyt sekä kehittänyt raportointi- ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Hyvän järjestelmäymmärryksesi avulla omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön.

Persoonaltasi olet sosiaalinen joukkuepelaaja, omaat hyvät yhteistyötaidot, työskentelet tulosorientoituneesti ja kykenet viestimään johdonmukaisesti ja vakuuttavasti.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki, Käpylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Palmian puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee yli 2000 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.