(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko kivenkova talousalan ammattilainen, joka syttyy haasteista, kokee intohimona numerot sekä
haluaa palavasti tukea businesta saavuttamaan tavoitteensa?

Haemme Istekki Oy:n talousosastolle business controlleria.

Business Controllerina tuet yhtiön liiketoimintaa strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla. Vastuullasi on talouden ja tehokkuuden seuranta sekä analysointi. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen vastuuhenkilöiden kanssa ja tuotat heille analyysejä talouden näkökulmasta. Seurantatietojen tuottamisen lisäksi olet tärkeässä roolissa budjetoinnissa ja ennusteiden laadinnassa ja kehität jatkuvasti omaa vastuualuettasi.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa (KTM, DI, Tradenomi, FM) ja vankkaa taloushallinnon osaamista erityisesti sisäisen laskennan osa-alueelta. Sinulla on hyvä ymmärrys talouden prosesseista ja useamman vuoden työkokemus talouden osa-alueen tehtävistä. Sinulta löytyy vahvaa analyyttista ajattelua, olet järjestelmällinen ja pidät numeroiden kanssa työskentelystä. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tartut rohkeasti haasteisiin ja tuot esiin kehitysehdotuksia. Et pelkää tiukkoja aikatauluja ja pystyt paineen allakin huippusuorituksiin.
Hallitset MS Officen työkalut ja eduksesi katsotaan Microsoft Dynamics 365, Power BI ja tietovarasto -osaamiset.

Tarjoamme sinulle paikan osaavassa ja kannustavassa talouden tiimissä, jossa pääset hyödyntää osaamistasi ja kehittämään sitä edelleen. Työssäsi onnistumista tukevat modernit työvälineet ja nykyaikainen työympäristö sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkkaa hakulinkin kautta. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.