(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Majoitusvalikoimaan kuuluu tasokkaita kylpylähotelleja ja viihtyisiä loma-asuntoja. Onnistuneiden unelmalomien toteuttamisen takana on vankka tiimi alan ammattilaisia. Holiday Clubin arvoja ovat kunnioitus ja luottamus, asiakaskeskeisyys ja yrittäjyys.

Haemme nyt Holiday Clubin Timeshares & Villas - liiketoimintayksikköön kokenutta BUSINESS CONTROLLERIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään dynaamisessa ja kehittyvässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yksikön liiketoiminnan kehittämiseen ja taloudelliseen kannattavuuteen. Toimit tehtävässä itsenäisesti, mutta sujuvassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Raportoit tehtävässä Group Business Controllerille sekä toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksikön johdon ja myynnin tukena sisäisen laskennan asiantuntijana.

Tehtävän vastuualueisiin kuuluu liiketoiminnan johdon tukeminen vaativassa taloudellisessa päätöksenteossa, budjetointi ja raportointi, prosessien kehittäminen sekä raportoinnin automatisointi. Tuot roolissasi sisäisen laskennan ja kustannusanalytiikan vahvasti osaksi liiketoimintaa ja ymmärrät talouslukujen merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta. Teet sujuvaa yhteistyötä myös muun talousorganisaation (mm. kirjanpito ja palkanlaskenta) kanssa, mutta fokuksesi on ennustamisessa pelkän raportoinnin sijaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelyotetta. Uskallat tarttua asioihin rohkeasti ja myös haastaa toimintatapoja tarvittaessa. Luonteeltasi olet analyyttinen ja pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Sinulla on kyky vaikuttaa ja osaat argumentoida oman näkemyksesi lukujen pohjalta. Olet kehitysorientoitunut etkä pelkää muutosta.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä useamman vuoden kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä johdon tai myynnin tukena. Projektiliiketoiminnan ja -laskennan ymmärrys ja osaaminen on tehtävässä merkittävä etu. Koulutustaustaltasi voit olla esim. KTM, tradenomi tai vastaava. Pystyt toimimaan myös kansainvälisessä ympäristössä englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kannattavuuteen sekä kehittää omaa osaamistasi yrityksen kehittyessä. Pääset toimimaan mukavassa ja rennossa työyhteisössä helposti lähestyttävien kollegoiden kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Herttoniemessä yrityksen pääkonttorilla.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 19.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Financen seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440622748 tai maarit.watkins@barona.fi