(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme taloushallinnon tiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen 4/2021 asti 

Business Controlleria

Toteutat tulosraportointi- ja ennustamisprosesseja sekä työskentelet lähellä liiketoimintaa tuoden taloushallinnon asiantuntemuksellasi lisäarvoa liiketoiminnalle. Vastuualueeseesi kuuluu esimerkiksi kassaennustamisen, investointien hallinnan ja prosessien raportoinnin tekeminen ja kehitys. Pääset mukaan mielenkiintoiseen ja mittavaan uuden taloushallintojärjestelmäkokonaisuuden käyttöönottoprojektiin. Osallistut projektiryhmän jäsenenä uuden järjestelmän testaamiseen, datan validointiin ja raportoinnin kehittämiseen. Olet mukana kouluttamassa ja ohjeistamassa uuden järjestelmän käytössä. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen muokkaamme työn vaativuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia. 

Sinusta 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus Business Controllerin, Controllerin tai muista monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Olet itsenäinen, aloitteellinen ja kyvykäs viemään asioita eteenpäin. Tunnistat osaamisesi ja uskallat tuoda näkemyksiäsi esille. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kokonaisuuksien hahmotuskykyä, priorisointitaitoja ja erinomaiset tietotekniset taidot. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus konsernissa tai palvelukeskuksessa työskentelystä. 

Meistä

Tarjoamme erinomaista kokemusta moderneista taloushallintojärjestelmistä (mm. D365, Tableau, IBM PA ja Cognos Controller). Pääset mukaan käynnissä olevan taloushallinnon muutosprojektin läpiviemiseen ja saat hienon mahdollisuuden oman osaamisen kartuttamiseen. Energiatoimialalla on käynnissä iso muutos, data on keskeistä ja sen hyödyntäminen keskiössä - tiedolla johtaminen onkin taloushallintomme ytimessä. Työskentelet osana kehittyvää tiimiä ja käytössäsi on kyvykkäiden kumppanien osaaminen.

Hakeminen ja lisätiedot

Hae tehtävää osoitteessa www.sahkolaitos.fi/ura 16.12. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Group Controller Jenni Koivuniemi (puh. 040 861 8378) kertoo mielellään tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä ja Sähkölaitoksesta työnantajana. Tavoitat hänet parhaimmin ti 10.12. klo 12-13 ja to 12.12. klo 10-11.