(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Salico Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Helsingin Kivikkoon vakituiseen työsuhteeseen

BUSINESS CONTROLLERIA

Greenfood-yhtiöiden Food Solutions-liiketoimintayksikölle.

Vastaat ensisijaisesti Food Solutions-liiketoiminnan sisäisestä laskennasta, johon kuuluu kolme tuotantolaitosta Helsingissä, Lahdessa ja Juvalla. Toimit tiivissä yhteistyössä tuotannon ja myynnin kanssa ja tuotat laadukasta ja oikeaa tietoa johdolle päätöksenteon tueksi. Tunnistat liiketoiminnan kriittiset prosessit ja sparraat johtoa näiden kehittämisessä. Raportoit toimitusjohtajalle.

Vastuullasi ovat monipuolisesti business controller-tehtävät, kuten tuote- ja asiakaskannattavuuden seuraaminen, omakustannuslaskelmat, kuukausiraportointi ja KPI-mittareiden seuranta, sekä budjetointi ja ennustaminen. Myynnin raportit on keskeisessä roolissa. Tuet aktiivisella ja oma-aloitteisella työskentelylläsi ja analyyseilla tehokkuuden ja kannattavuuden parantamista liiketoiminnassa.

Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa näyttöä vastaavien tehtävien menestykkäästä hoitamisesta, mielellään tuotantoympäristöstä. Omaat erinomaiset Excel-taidot. Tuntemus NAV-toiminnanohjausjärjestelmästä ja QlikView:sta on hyödyksi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja joustava. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa konsernissa. Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää yrityksen liiketoimintaa ja päätöksentekoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Jonas Broo 5.12. klo 10-12 ja 12.12. klo 14-16 puh. 040 521 7093. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.12.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.