(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Eltelin Suomen talousorganisaatioon on nyt haussa vahvasti liiketoimintaorientoitunut

Business Controller

vastaamaan nimettyjen yksikköjensä talousohjaamisesta Suomessa ja Ruotsissa. Tehtävä sijaitsee Eltelin Suomen pääkonttorilla Espoossa, mutta sisältää myös säännöllistä matkustamista niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Business Controllerina vastaat liiketoiminnan talouden budjetoinnista, ohjaamisesta sekä seurannasta ja raportoinnista. Toimit nimettyjen aluepäälliköiden tai liiketoimintajohtajien oikeana kätenä ja tuot vahvasti sisäisen laskennan näkemyksen osaksi liiketoimintaa. Toimit vankassa yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa, tuoden osaamisesi sekä talouden näkökulman päivittäiseen projektityöskentelyyn. Teet sujuvaa yhteistyötä myös muun talousorganisaation, kuten kirjanpito ja palkanlaskenta, kanssa, mutta katseesi on kuitenkin selkeästi suunnattuna tulevaan; menneisyyden raportoinnin sijaan. Päivittäisen liiketoimintaa tukevan työsi ohessa huolehdit myös tarvittavan konserniraportoinnin. Tehtävässä raportoit Eltelin Suomen talousjohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, kuten KTM, tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on usean vuoden kokemus sisäisen laskennan tehtävistä, liiketoimintaa tukevassa roolissa. Olet kotonasi projektiliiketoiminnan parissa ja omaat sujuvan suomen ja englannin kirjallisen ja suullisen kielitaidon. Tehtävässä selkeänä etuna on myös ruotsin sujuva kielitaito sekä aiempi kokemus teollisuuden palveluprojektien parista, esimerkiksi rakennusalalta.

Henkilönä olet analyyttinen sekä positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen liiketoiminnan kumppani. Prosessien ja toiminnan kehittäminen pitkällä tähtäimellä sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Tunnet lukusi, mutta haluat ymmärtää syvällisesti toiminnan numeroiden takana. Haastat ja tuet liiketoimintoja, tilanteen vaatimalla tavalla, ja jaat mielelläsi ammatillisen osaamisesi myös kollegoidesi hyödyksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2Ow2Ddj


Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.