(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Meira Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Meira Nova on SOK:n Foodservice -tukkukauppaa harjoittava tytäryritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Tuusulassa. Meira Novan asiakasryhmiä ovat hotellit ja ravintolat, henkilöstöravintolat, julkisen sektorin suurkeittiöt sekä liikennemyymälät ravintoloineen. Myyntivalikoimaan kuuluvat mm. teolliset elintarvikkeet, pakasteet, hedelmät, vihannekset, liha, lihajalosteet, maitotaloustuotteet, tupakka, alkoholituotteet ja non-food -tuotteet sekä tekstiilit ja käyttötavarat.

Haemme Business Controlleria vastaamaan yrityksemme sisäisen laskennan kehittämisestä ja raportoinnista.

Roolissasi käsittelet eri järjestelmistä kerättyä tietoa, jonka perusteella muodostat analyysejä sekä raportteja liiketoimintojen sekä johdon päätöksenteon tueksi. Tehtäväsi on kuvata liiketoimintaprosessit talouden näkökulmasta sekä olla mukana yrityksen erilaisissa kehitysprojekteissa, kuten esimerkiksi SAP järjestelmäpäivityksessä. Talousjohtajan alaisuudessa kehität ja ohjaat talousprosesseja haluttuun suuntaan, jossa sinua auttaa tuntemus hankinnan, myynnin sekä logistiikan prosesseista.

Odotamme sinulta
- KTM tutkintoa laskentatoimen linjalta
- Otetta kehittämiseen yhteistyössä eri toimintojen kanssa
- Uskallusta kyseenalaistaa ja haastaa vallitsevia toimintatapoja
- Analyyttisyyttä
- Englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jorma Vierimaa
- sähköpostitse, jorma.vierimaa@meiranova.fi
- puhelimitse, 29.11.2019 kello 12-13, p. 010 7686 589