(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Coronaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Coronaria-konsernin Asiantuntijakeskus, joka toimii liiketoiminnan partnerina, etsii nyt nykyisen tiimin lisäykseksi BUSINESS CONTROLLERIA liiketoimintamme kasvun tueksi ja varmistamiseksi.

Business Controllerin työ tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle ja tiimityöskentelylle. Vastaat oman liiketoiminta-alueesi tiedon tuottamisesta, analysoinnista, raportoinnista, budjetoinnista sekä strategisesta laskennasta liiketoimintajohdolle. Toimit vastuualueesi ylimmän johdon neuvonantajana ja tuet omalla työlläsi päätöksentekoa.
Osaat muuttaa liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön analyysit käytännön toimiksi ja tunnet yrityskaupan periaatteet ja käytännöt. Keskeisintä työssä on auttaa liiketoimintaa tekemään parempia päätöksiä, koskivatpa ne sitten myyntiä, tuotantoa tai yritysjärjestelyjä. Hallitset strategiatyöskentelyn ja osaat valita numeroista tärkeimmät. Teet työsi järjestelmällisesti ja vaadit selkeyttä ja vastauksia myös muilta.

Tässä työssä saat ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien merkittävän aseman liiketoiminnan ytimessä ja vastuun tietyn liiketoiminta-alueen controlling-toiminnoista. Sinulla on keskeinen rooli uusien toimintatapojen kehittämisessä ja toimeenpanemisessa. Kaikki työsi tähtää liiketoiminnan huipputuloksiin.

Vaikka vastuualueesi on selvä, niin meillä pääset keskustelemaan parhaista käytännöistä ja tavoista muiden alan huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme Suomen superkasvajiin kuuluvan konsernin henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan. Positio avataan lisäykseksi ammattitaitoisen tiimiimme ja vahvasti kasvavien liiketoimintojemme tueksi. Meillä saat paljon vastuuta heti alusta alkaen, mutta myös hyvän perehdytyksen yrityksemme toimintaan ja toimialaan. Sijaintipaikkasi on Oulu.

Työssä onnistumiseen tarvitset:
• Vahvaa sisäisen laskentatoimen osaamista ja liiketoimintojen ymmärrystä
• Näyttöä menestyksekkäästä liiketoimintojen tukemisesta
• Ymmärrystä sekä osaamista erilaisista yrityskaupoista
• Projektijohtamisen taitoja
• Hyvät johtamis- ja esiintymistaidot
• Hyvän suullisen ja kirjallisen esiintymistaidon
• Soveltuvan korkeakoulututkinnon

Meillä pääset työskentelemään näköalapaikalla kiinnostavalla toimialalla, jossa työlläsi on merkitystä.
Tarjoamme suuren konsernin henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus. Kasvukonsernimme tarjoaa etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia - tule ottamaan niistä selvää!

Mitä: Business Controller
Missä: Oulu
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miten: CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito. Klikkaa työpaikkailmoituksen sivun oikeasta alakulmasta JATKA-painiketta siirtyäksesi hakemukseen. Hakuaika päättyy 1.12.2019
Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ Suomen superkasvajiin kuuluvassa terveysalan yrityksessä.