(Poistunut julkaisusta)

Business controller
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme controlling-organisaatioomme business controlleria vastaamaan liiketoiminnan tuesta, raportoinnista ja analytiikasta hankinta-, varasto- ja toimitusketju-/IT-organisaatioissa.


Tehtävä lyhyesti


Business controllerina vastaat yhtiön kannalta oleellisten raporttien, analyysien ja ennusteiden oikea-aikaisesta tuottamisesta liiketoiminnan tukemiseksi. Mahdollistat liiketoiminnan tietoperustaisen päätöksenteon, sparraat johtoa ja otat kantaa sekä nostat proaktiivisesti esiin uusia näkökulmia. Ajan kanssa ymmärrät syvällisesti vastuuorganisaatioihin liittyvät keskeiset prosessit ja tunnistat niihin liittyvät keskeiset liiketoimintaongelmat. Ymmärrät, että kukaan ei ole ”kaiken tiedon valtias”, uskallat kysyä ja kyseenalaistaa sekä toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoiden kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Business controllerina pääset myös kehittämään raportointiamme sekä osallistumaan järjestelmä- ja prosessikehitykseen omalla vastuualueellasi.


Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat


-       Liiketoiminnan tukeminen ja taloudellisten analyysien tuottaminen sekä johdon sparraaminen


-       Oman vastuualueen raporttien ja analyysien rakentaminen ja tuottaminen sekä asiantuntijana toimiminen, mukaan luettuna kuukausiraportointi johtoryhmä-/hallitustasolle


-       Raportoinnin yhtenäisyyden ja oikeellisuuden varmistaminen sekä kehittäminen omalla vastuualueellasi


-       Budjetointiprosessien omistajuus omalla vastuualueellasi


-       Keskeisten prosessien ja kontrollien olemassaolon varmistaminen omalla vastuualueellasi


Odotamme sinulta


-       Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöä tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta


-       Kokemusta johto-/ohjausryhmätyöskentelystä


-       Vähittäiskaupan tai hankintatoimen ja toimitusketjutoiminnan ymmärrystä


-       Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä lähestyä asioita ensisijaisesti liiketoiminnan näkökulmasta


-       Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä hakea tietoa organisaation sisältä


-       Kykyä esittää päätöksenteon kannalta oleellisia kysymyksiä ja ehdotuksia liiketoimintaa koskevien päätösten tueksi


-       Hyviä analyyttisiä kykyjä sekä kykyä esittää löydökset selkeästi ja ymmärrettävästi


-       Vahvaa osaamista raportointi-/analytiikkajärjestelmistä


-       Soveltuvaa koulutusta (esim. KTK/KTM) sekä ymmärrystä yrityksen talousjohtamisprosesseista


-       Proaktiivista, itseohjautuvaa työskentelytapaa


-       Sujuvaa englannin kielen taitoa


-       Qlikview’n tai vastaavan raportointijärjestelmän hyvää osaamista


-       Basware FPM osaaminen katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän menestyvässä yhtiössä. Pääset osaksi uutta ja yhtenäistä controlling –organisaatiota, jossa on osaavat työkaverit, hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vastuullisten työtehtävien lisäksi pääset kehittämään Tokmannin raportointia ja välillisesti liiketoiminta- sekä järjestelmäprosesseja. Tokmanni tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Meille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen virheitä pelkäämättä.


Lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta.


Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 24.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Tuomas Vihavainen p. 020 728 6486. Parhaiten tavoitat Tuomaksen 4.11. klo 12-15 tai sähköpostitse tuomas.vihavainen@tokmanni.fi.