(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

 TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA  

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme. 

Business Controller 

Etsimme rohkeaa ja muutosorientoitunutta talouden liiketoimintakumppania Kampin Sähkötaloon Business Controlling -tiimiimme edesauttamaan ja mahdollistamaan Myynti ja asiakaspalvelu -liiketoimintoa kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Tehtävässä pääset kehittämään Myynti ja asiakaspalvelu -liiketoiminnon johtamista, prosesseja ja tuottavuutta sparrailemalla liiketoiminnon avainhenkilöitä tietoa ja analyyseja hyödyntäen. Tehtävässä sinulle muodostuu kokonaisnäkemys liiketoiminnon taloudesta ja vahvan osaamisesi ansiosta pääset mukaan kehittämään koko Helenin talouden prosesseja ja toimintamalleja osana Business Controlling –tiimiä. Työnkuvaasi kuuluu liiketoiminnon budjetointiprosessin ja talousmallin kokonaisvastuu sekä taloudellinen raportointi ja ennusteiden laatiminen. Tuet myyntiorganisaatiota monenlaisissa vastaan tulevissa hankkeissa, esimerkiksi tarjouslaskennoissa.

Me suhtaudumme energia-alan kehittämiseen intohimoisesti ja teemme töitä paremman energiatulevaisuuden puolesta. Helenillä työskennellään kehitysorientoituneessa ympäristössä, missä yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa. Toivomme, että sinulla on tahto ja kyky kehittää asioita eteenpäin palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla koko Heleniä.

Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on kaupallisen alan korkeakoulututkinto ja kokemuksen kautta vahvistunut taito yrityksen talouden kokonaisuuden hallintaan. Kokemus erilaisista datan käsittelyyn liittyvistä työtehtävistä on varmasti eduksesi, mutta sinulla ei tarvitse olla kokemusta energia-alalta. Menestyminen tehtävässä edellyttää kuitenkin vahvaa motivaatiota oppia ymmärtämään energiatuotteiden esim. kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja sähkön businesslogiikoita.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Outi Paasikalliolta (040 334 0050 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Outi on parhaiten tavoitettavissa to 25.10. klo 8.30 - 10.00, ti 29.10. klo 15 - 17.00 ja to 31.10. klo 8.30 - 10.00. Hakea voit sähköisellä lomakkeellamme, viimeistään 5.11. mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi ja huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!