(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Tässä tehtävässä työskentelet Academic Workin konsulttina asiakasyrityksessämme. Toimeksiantosi on isossa organisaatiossa, osana busienss controlling tiimiä. Työssäsi toimit asiakkaamme kotimaan vähittäisliiketoiminnan raportoinnissa. Tehtävänkuvaasi kuuluu johdon raportointia sekä strategia- ja investointilaskemissa. Raportoinnin kehitys on myös osa toimenkuvaa, asiakasyrityksemme panostaa vahvasti raportoinnin automatisointiin, joten kiinnostus automatisoinnin kehittämiseen nähdään etuna. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta business controller tehtävistä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, työsuhteesi on vakituinen Academic Workille. Työskentelet kuitenkin konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit osana tiimiä, joka vastaa Suomen vähittäismyynnin liiketoiminnan raportoinnista ja sisäisestä laskentatomisesta. Tiimisi tekee johdon raportointia, strategiatyön ja investointilaskemien tukea sekä erilaisia ad hoc analyysejä. Tiimi osallistuu myös raportoinnin kehittämiseen ja odotamme sinulta innostusta automatisointiin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Johdon raportointi
* Erilaiset viikko- ja kuukausiraportit
* Ad-hoc analyysit
* Raportoinnin kehittäminen


Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden työskennellä todella mielenkiintoisessa pörssiyhtiössä. Työssä pääset kehittämään omia taitojasi raportoinnin parissa sekä saat kattavan ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva laskentatoimen koulutus, esimerkiksi KTM. Lisäksi odotamme sinulta aiempaa kokemusta business controller tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta ja vastuuntuntoisuutta, saat apua työtehtäviisi ja osaamisen kehittämiseen, odotamme kuitenkin, että teet itsenäisesti sinulle osoitetut tehtävät loppuun. Tämän lisäksi olet luvuissa tarkka ja loppuanalyyseissä huolellinen. Aiempi kokemus raportoinnin automatisoinnista nähdään etuna.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tutkinto, esimerkiksi laskentatoimen KTM
* Aiempaa kokemusta Busienss Controller tehtävistä (vähintään 1 vuosi)
* Omatoiminen ja vastuuntuntoinen työskentelytapa
* Ominaista työskennellä tarkasti ja huolellisesti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen käytössä olevista työkaluista ja järjestelmistä:
SQL/Tietokanta osaaminen, raportointityökalut: Power BI ja Oracle Hyperion Planning

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika
* Kesto: Vakituinen
* Paikka: Espoo (tarpeen vaatiessa myös muualla pk-seudulla)
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Julkaisupäivämäärä: 2.10.2019


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:krn02){target="_blank"}.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on arvostettu yritys, jonka toiminta on valtakunnallista. Kyseessä on iso pörssiyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Espoon Keilarannassa.