(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Merima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Yrityksen kasvaessa haemme taloushallintoomme kokenutta Business Controlleria. Tehtävässä työskentelet aktiivisesti lähellä liiketoimintaa, yhteistyössä projektien ja tuotannon johdon kanssa. Tuet heitä päätöksenteossa tuomalla talouden näkökulmasta lisäarvoa toiminnan seuraamiseen ja johtamiseen. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat säännöllisten raporttien ja erilaisten ad-hoc raporttien tuottaminen sekä kustannusten seuranta ja analysointi. Raportointiprosessien ja -järjestelmien kehittäminen, ohjeiden tuottaminen ja vastuuhenkilöiden sparraaminen ovat tärkeä osa toimenkuvaasi.  Osallistut myös budjetointiin ja investointien laskentaan ja seurantaan. Eduksi on, jos pystyt osallistumaan tilinpäätöksen laadintaan ja sijaistamaan ulkoisen laskennan ja maksuliikenteen tehtävissä.

Olet hakemamme henkilö, jos olet kerryttänyt useamman vuoden ajan kokemusta sisäisestä laskennasta, talouden suunnittelusta ja raportoinnista. Tärkeää on myös, että ymmärrät projektiliiketoiminnan luonteen ja lainalaisuudet. Olet taitava analysoimaan tietoa ja ymmärtämään numeroiden taustoja. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuullisesti, ja olet positiivinen ja aktiivinen vuorovaikuttaja, joka työskentelee joustavasti erilaisten persoonien kanssa. Olet kehittäjähenkinen, haastat pelottomasti totuttuja toimintatapoja ja puutut nopeasti epäkohtiin. Omaat vahvat IT-taidot ja varsinkin Excelin hallitset erinomaisesti. Työskentelet sujuvasti myös englanninkielellä, eikä matkustaminen silloin tällöin ole onglema.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät kansainvälisessä ja vakavaraisessa yhtiössä. Pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan ja kehittämään jatkuvasti omaa osaamistasi. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Heikinlaaksossa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.10. mennessä sähköpostiin careers@merima.fi ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Merima/Business Controller”.