(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt talous ja suunnittelu –yksikköön Vähittäispankkitoiminnan Business Control –osastolle Helsinkiin Business Controlleria.

BUSINESS CONTROLLER

Tässä tehtävässä vastaat

Business Controllerina olet osuuspankkien johdon tukena taloudellisen menestyksen saavuttamisessa ja pankkien pitkäjänteisessä johtamisessa. Tehtävässä annat tukesi osuuspankkien johdolle strategisissa, taloudellisissa ja muissa keskeisissä vuositavoitteiden saavuttamista koskevissa asioissa. Varmistat tukesi analyysin ja suunnitelmien avulla.

Vastaat tuen jatkuvuudesta ja pidät ajan tasalla erilaiset ohjeistukset ja dokumentaatiot (intraohjeistus, ajankohtaispäivät). Olet mukana tukemassa myös OP Ryhmän johtoa osuuspankkitasoisen analyysin tuottamisessa. Tehtävässä toimit vahvasti ja itsenäisesti omalla tontillasi, mutta ympärilläsi on tiivis tiimi ja yhteisö.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista asiantuntijatehtävistä tai yli 10 vuoden työkokemus vaativista business control- tai liiketoiminnan ohjauksen tehtävistä. Odotamme sinulta laskentatoimen ja pankkiliiketoiminnan hyvää tuntemusta ja kokemusta talouden johtamisen tuesta. Menestyäksesi tehtävässä olet hankkinut syvällisen talous- ja laskentaosaamisen jo entuudestaan. Eduksesi on aiempi työskentely OP Ryhmässä ja OP Ryhmän erityispiirteiden hyvä tuntemus. Hallitset erinomaisesti MS Office työkalut.

Olet analyyttinen organisoija sekä sinulla on vahva looginen päättelykyky ja ennen kaikkea kyvykkyys hahmottaa syy-seurasuhteita. Et hätkähdä paineen alla toimimista vaan olet energinen osaaja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset yhteistyön rakentamisen. Osaat vakuuttaa muut näkökulmillasi ja ajatuksillasi ja vaikutat mielellään verkostoissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja riittävällä tasolla myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen talouden osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa on mukava työskennellä ja kehittää myös omaa osaamistasi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 19.9. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista turhaan viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Kuhmonen puhelimitse 0400510139 ja sähköpostitse arto.kuhmonen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.