(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
F9 DISTRIBUTION Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme Business Controlleria  vastaamaan yhtiön Baltian liiketoiminta- ja talousprosessien koordinoinnista ja kehittämisestä. Toimipaikkasi voi olla joko Tampereella tai Helsingissä.

Sinulla on merkittävä rooli liiketoiminnan taloudellisten tavoitteiden seurannassa ja saavuttamisessa. Tehtävä edellyttääkin vahvaa kiinnostusta liiketoiminnan ja prosessien ymmärtämiseen. Työskentelet osana emoyhtiön taloushallintoa, mutta tiiviissä yhteistyössä tytäryhtiöiden johdon, taloustiimin ja liiketoimintayksiköiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu johdon raportointiin ja talouden suunnitteluprosesseihin osallistuminen, liiketoimintayksiköiden tukeminen, osallistuminen erilaisiin kehityshankkeisiin ja talouden tietojärjestelmien kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava) ja hyvät perustiedot taloushallinnon tehtävistä. Odotamme useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme ymmärrystä liiketoimintakokonaisuuksien ja olennaisen tiedon hahmottamisesta. Konsernitehtävissä työskennellessäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista Baltiaan useamman kerran kuukaudessa, joten odotamme valitulta henkilöltä matkustushalukkuutta.

Olet järjestelmällinen ja analyyttinen ja toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi.  Omaat sinnikyyttä ja jämäkkyyttä viedä asiat päätöksiin asti. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarvittaessa myös rutiinitehtäviä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 22.9.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.