(Poistunut julkaisusta)

Business controller
Caruna Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Toimit aktiivisena kumppanina Asiakkuudet-yksikön ja Kehitys- ja innovaatiot- yksikön johdolle. Työkuvaasi kuuluu yksiköiden kehityshankkeisiin osallistuminen, kuukausiraportointi ja ennustaminen, analysointi sekä budjetointi. Toimit aktiivisessa roolissa tukien yksiköiden johtoa operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Vastuullasi olevien yksiköiden yhteenlasketut kulut ovat vuosi tasolla 25 M€, investointien taso on 10 M€ ja henkilöstöä yksiköihin kuuluu 130. Olet mukana yksiköiden johtoryhmätyöskentelyssä ja työskentelet osana nelihenkistä business controlling -tiimiä.

Odotamme

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtävissä sekä soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa. Ymmärrät Business Controllerin roolin strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Hahmotat laajojakin kokonaisuuksia unohtamatta kuitenkaan yksityiskohtia. Työskentelytavoiltasi olet aloitteellinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen. Edellytämme Carunan arvojen mukaista toimintaa.

Tarjoamme

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi monipuoliset työsuhde-edut. Valmentavan johtamisen ja kollegoiden tuen avulla tavoitteenamme on kehittää ammatillista osaamistasi. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Koskinen, puh 050 590 1503. Jätä hakemuksesti viimeistään 16.9.2019.