(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Arctia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme BUSINESS CONTROLLERIA  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän Arctia-konsernissa. Olet vahvasti mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja tuet johtoa tässä työssä. Vastaat konsernitason sekä vastuullasi olevien liiketoimintojen tulosraportoinnista, tulosennustamisesta ja budjetoinnista. Projektien talouden seuranta ja ennustaminen ovat tärkeä osa työtäsi. Liiketoimintojen palveluiden ja tuotteiden hinnoittelu sekä investointeihin liittyvät laskelmat kuuluvat myös tehtäviisi. Lisäksi vastuullesi kuuluu raportointijärjestelmien kehittäminen.

Haemme liiketoimintalähtöistä tekijää, jolla on vahva kehittämisote. Analyyttisyys, kiinnostus porautua lukujen taakse ja proaktiivisuus ovat edellytyksiä työssä pärjäämisessä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta myös hyvää järjestelmäosaamista ja kiinnostusta kehittää järjestelmiä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on työssä vaatimuksena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.9.2019 mennessä osoitteeseen:

https://www.lyyti.fi/reg/Arctia_Oy_tyopaikkahakemus_2461

Muista kirjata ”Lisätiedot työhakemukseen” kohtaan tieto: Business Controller

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Sari Kankkunen p. 0400 875 509