(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Suomen Hoivatilat Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Kasvumme tukemiseksi haluamme vahvistaa taloushallinnon tiimiämme – tule mukaan!

Haemme Ouluun pääkonttorillemme

BUSINESS CONTROLLERIA

Otat vastuullesi taloushallinnon monipuolisia tehtäviä kuten Hoivatilojen kiinteistöhankkeiden talous- ja rahoitusseurannan sekä rahoittajayhteistyön. Osallistut sisäisen laskennan ja tytäryhtiöraportoinnin kehittämiseen ja tuotat raportteja yhtiön johtoryhmälle ja hallitukselle. Tuet osavuotiskatsausten ja tilinpäätösten laadintaprosessia. Olet keskeinen osa kasvavan ja kansainvälistyvän pörssiyhtiön taloushallinnon tiimiä. Raportoit tehtävässä yhtiön talousjohtajalle.

Olet luonteeltasi tarkka ja järjestelmällinen. Analysoit tietoa taitavasti ja näet tarinan numeroiden takana. Olet valmis panostamaan oman osaamisesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Sinulla on useamman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.  Hallitset Excelin ja muut MS Office-työkalut hyvin. Odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa ja ruotsin kieli katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet aktiivinen ja valmis haasteisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä, kasvuyhtiön mutkattoman ilmapiirin ja huippumukavat työkaverit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hoivatilat.fi. Lisätietoja tehtävästä antavaa Hoivatilojen talousjohtaja Tommi Aarnio 5.9. klo 12-14 ja 9.9. klo 12-14, puh. 040 756 3773.