(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
NCC Industry Kiviaines

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme NCC Industry Kiviaines-yksikön kanssa Business Controlleria työskentelemään päivittäisissä talousprosesseissa sekä raportoinneissa. Tehtävä on aluksi n. 4 kk määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollista, että tehtävä vakinaistetaan tämän jälkeen. Tule varmistamaan osaamisellasi controller-toimintojemme sujuvuus!

Työskentelet liiketoimintayksikön päivittäisten talousprosessien, raportoinnin ja liiketoiminta-analyysien laatimisen parissa raportoiden Kiviaineksen Sektori Controllerille. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös alueyksiköiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • kuukausiraportointi ja muu raportointi esim. konserniin päin
  • budjetointi
  • tulosennusteet
  • liiketoiminta-analyysien laatiminen
  • osallistuminen Microsoft Dynamics-järjestelmän käyttöönottoprojektiin

Osana pohjoismaista rakennuskonsernia tehtävä tarjoaa laaja-alaisen näköalapaikan pohjoismaiseen infrarakennusmarkkinaan, jossa pitkällä tähtäimellä voit kehittää itseäsi kiinnostuksesi mukaan haluamaasi suuntaan.

Mitä odotamme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi, KTM, DI) ja useamman vuoden työkokemus sisäisen ja ulkoisen laskennan raportointitehtävien parissa.

Työotteesi on kiireen keskelläkin rauhallinen ja loogisen päättelykykysi avulla luovit sujuvasti erilaisten järjestelmien sekä prosessien viidakossa. Pystyt jalostamaan monesta lähteestä löytyvää tietoa johdon päätöksenteon tueksi.

Hyvät ihmissuhde- ja kommunikointitaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiseen, etkä pelkää vaihtuvia tilanteita ja ratkaisemattomia ongelmia.

Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielillä ja suhteita luoden saat viestisi läpi eri kohderyhmille. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Microsoft Dynamics -järjestelmän tuntemus on valttikortti tai vaihtoisesti olet aiemmin osallistunut muiden ERP-järjestelmien käyttöönotto- ja kehitysprojekteihin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.8. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronan Finance Oy:n rekrytointikonsultti Jenni Still, p 045 665 8000, etunimi.sukunimi@barona.fi