(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

HAEMME JUURI SINUA BUSINESS CONTROLLERIKSI

Business Controllerina osallistut nimettyjen liiketoimintayksiköiden kehittämiseen taloudellisen raportoinnin, analysoinnin sekä budjetoinnin ja ennustamisen avulla. Toimit aktiivisessa roolissa tukien liiketoimintojen johtoa operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Olet mukana yksiköiden johtoryhmätyöskentelyssä ja työskentelet osana kuusihenkistä talouspalvelut-tiimiä.

Odotamme

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtävissä sekä soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa. Monipuolisen työkokemuksesi ansiosta ymmärrät Business Controllerin roolin konsernin strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Pystyt hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia unohtamatta kuitenkaan yksityiskohtia. Sinulla on vahvat yhteistyötaidot ja toimit tehokkaasti myös paineen alaisena. Työskentelytavoiltasi olet aloitteellinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen. Arvostamme myös tietojärjestelmätaitoja sekä kokemusta raportointijärjestelmistä.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 2.9.2019 täyttämällä Business Controllerin sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi/.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anne Märri, p. 050 5573 210, ti 20.8. klo 9-11.30 ja ti 27.8. klo 14-16.30.

Turku Energia on savuton työpaikka.